Arama sonuçları: *

1. P

2 uydu alıcısının tek kablo ile kullanım sıkıntısı ve olası çözümler

Bende 'T' adı verilen aparat var. Kabloyu sök-tak yapıyorum izlemek istediğim platformun kablosunu. Splitter ile T nin mantığı aynı değil mi acaba?
  2. P

🔥İndirim Amazon Giyim ürünlerinde 1000/200 TL Kupon

Erkekler için gündelik şort arıyorum. Tavsiyesi olan var mı?
  3. P

🔥İndirim Trendyol 300₺ İndirim Kuponu

Sepette eklediğiniz ürünlerin hemen altında
  4. P

2 uydu alıcısının tek kablo ile kullanım sıkıntısı ve olası çözümler

Selamlar... Bende D-Smart modül ve Digitürk uydu alıcısı mevcut. Modül Tv ye takılı, uydu alıcısı ise HDMI ile bağlı. Her ikisini de kullanabilmek için 2 ayrı kablonun çanaktan eve gelmesi gerekiyormuş. Bizim binada ise merkezi sistem mevcut yani 2 ayrı kablo olayı yok, sadece tek kablo var. Bu...
  5. P

🔥İndirim World kart Steam ve Apple-Microsoft 300 TL indirim Şubat - Mart YENİLENDİ (KİŞİYE ÖZEL)

'Yabancı dizi vee film %50 iade' adlı kampanya adı altında Digiturk te var.Geçen ay aynı kampanya yine bana gelmişti.Digiturk faturamı online işlemlerden ödememe ragmen iade yatmamıştı...
  6. P

🔥İndirim World kart Steam ve Apple-Microsoft 300 TL indirim Şubat - Mart YENİLENDİ (KİŞİYE ÖZEL)

Evet.Eger ilgili kampanya size de gelmişse 300 tl ye kadar olan harcamanın tamamını iade ediyor.
  7. P

RE serisini hic oynamadim hocam. Yanlis yonlendirmeyeyim.
  8. P

Quantum break,Middle earth serisi,Mortal kombat 11 ultimate,Gotham knight lüks sürüm,dirt5 year one sürümü Bana yabancı dizi film ,steam,apple microsoft toplamda 3 kampanya gelmiş bugun
  9. P

🔥İndirim VODAFONE EV İNTERNETİ OLANLARA 6 AYLIK HEPSİBURADA PREMİUM

Vodafone Red üyeleri de alabiliyor 6 aylık kodu. Zaten yıllık 360 tl yani 180 liralık bir kampanya , cazip değil pek.
  10. P

❌İndirim Bitti! TOD Sana özel kısmında 0 TL paketler

Kart tanımlı değildi hesabımda sadece taraftar paketi vardı.Avrupa macları için olan spor ekstra paketini 1 yıllık ücretsiz tanımladı bana
  11. P

🔥İndirim Laptop Standı 199 TL

1-2 senedir kullaniyorum. Gecen ayaklarda pimlerden biri cikmisti. Geri yerine yerlestirince oldu. Bence fiyatina gore guzel ama laptop klavyesinde hizlica yazinca laptop dogal olarak biraz sarsiliyor.
  12. P

🔥İndirim Laptop Standı 199 TL

Türkiye ye gönderimi var mı? Ayrıca kupon olayı nedir?
  13. P

Office 2021 Takılma Problemi

Win 11 de Office 2021 kullanıyorum. Win 11 ve de Office 2021 keylerim orijinal aldım , yalnız trendyol pintipin satıcılı dükkandan satın aldığım key ve kendi web sitelerinden indirdiğim iso dosyası ile kurulum yaptığım Office Word sayfasında işlem yaparken program bazen takılıyor 20-30 sn...
  14. P

❌İndirim Bitti! Secuzi LIG-3601 Gamepad | 1099₺ (3 taksit)

Oyleyse yazık olmuş. Bende 8.nesil orijinal xbox gamepad var. Yaklaşık 8 senedir kullaniyorum. Analog tuslarinin degisimini ve hafif drift sorununu saymazsak hiçbir sıkıntı çıkarmadı. Hardcore degilim ama az da kullanilmadi hani. Cok iyi dayandı nedense
  15. P

Bu durum gamepadi ne kadar süre kullandiginiza bagli bir durum değil mi? Yani Xbox gamepad daha uzun süre kullanildigi için analog tuşlarının drift sorunu sonucu çıkıyor.
  16. P

Bana 2 ay önce kampanya geldi.Kullandım ama artık gelmiyor bana da. Kampanya şartlarında 'kartını ilk defa kaydedene' gibi bir ifade vardı.Belki de ondan dolayıdır.
  17. P

Bilen var mı? İndirimler bitmeden alayım...
  18. P

Peki bu mu yoksa Claw s tactical combat mı yoksa Gamepower mu? Hangisi uzun ömürlü ve de dayanaklıdır acaba? Gamesir nova lite almıştım 6 ayda RT tuşu tutukluk yapmaya başladı .Bu seçenekler nasıl sizce?
  19. P

Wireless ile beraber yanında bluetooth ile bağlantı var mı acaba?
Geri