Arama sonuçları: *

1. B

Kasa Arıyorum yardım lazım

biraz önemli ya
  2. B

aynı kasayı görerek başladım araştırmaya fakat akvaryum tipi kasalarda airflow sıkıntısı olduğunu söylediler şu an r5 5600 ve rtx3080 kullanıyorum ısınır diye tahmin ediyorum ama emin değilim
  3. B

küçükse hiç almayayım şu an kullandığım kasa da zaten küçük ama zoro amiral'de içime sinmiyor görünüşü vs olsun
  4. B

Sanırım Aerocool d502a alacağımı görünüşü, ön panelde type-c olması ve markası daha cazip geldi
  5. B

zoko amiralin içindeki fanlar ve senin attığın fanlar aynı mı tip olarak tekir bekir görünsün istemiyorum :) 1751996803 güzel markalı olması değil derdim sadece yaşadığım bu sorunu tekrar yaşar mıyım onu merak ettim
  6. B

ek olarak AEROCOOL D502A önerildi ne düşünüyorsunuz? 1751996514 Gamebooster GB-L36B sanırım buydu tam modeli abdullah abinin bi sistem videosunda görüp almıştım fakat uzun vadede fanlar çok sıkıntı çıkarttı 4 fandan 2 si ses yapıyor
  7. B

hocam peki fanlar kumanda ile mi kontrol ediliyor anakart ile kontrol edebilir miyim anakart:asrock x570 pro4
  8. B

markayı ilk defa duydum kullanan eden var mı acaba şu an kullandığım kasayı da severek almıştım ama şu an fanlar resmen çığlık atıyor kasayı açtığımda böyle bir sıkıntı çeker miyim acaba? 1751996345 akvaryum kasa düşünmüştüm fakat vazgeçtim airflow muhabbetlerinden
  9. B

Gamebooster kasa klullanıyorum ve çok ufak gelmeye başladı palit 3080var ve sycthe fuma 3 cpu fanı var kasanın içi hava alaıyor ve ısınma yapıyor 3k bandında kasa önerileriniz var mı? estetik olarak güzel olması ve 4 fanın üzerinde olmasını tercih ederim 4 fana ekstra olarak 3 fan daha...
  10. B

Aerocool P500C kasa için fan önerisi

cevaplar için teşekkürler şu an kullandığım kasa küçük olduğu için parçalar çok ısınıyordu o yüzden büyük kasa almayı düşünüyordum var mı önerileriniz p500c bandında
  11. B

Neden hocam görüntü olarak çok güzel duruyor airflow sıkıntısı mı çekerim
  12. B

Aerocool P500C kasa alacağım içine ekstra 3 adet daha fan takmak istiyorum fakat aerocool marka olsrak bulamadım aynısından şundan buldum sıkıntı yaşar mıyım...
  13. B

2 tb SATA ssd almayı düşünüyorum öneri lazım

fazla bir fiyat araştırması yapmamıştım sadece tahmine dayalı söylemiştim haklısın m2 ler çok da uçuk fiyatlarda değil hatta aynı fiyatlarda m2 almaya karar verdim zaten eyvallah
  14. B

Bu kasayı almayı düşünüyorum önerir misiniz ve satıcı güvenilir midir acaba?

https://www.maksimumbilgisayar.com/urun/aerocool-ae-p500c-bk-4x12cm-mirror-a-rgb-fanli-panoramik-tempered-panel-atx?ref=akakce&v=1.33.5 Kasa bu aerocool olması ve fiyatının uygun olması cazip geldi fakat satıcı güvenilir midir acaba ve bu fiyat bandında önerebileceğiniz kasa var mı ATX Anakart...
  15. B

Öneri için teşekkürler ama bütçeyi çok zorlar ilerleyen zamanlarda düşünebilirim ancak 1751900770 Tamamdır dostum teşekkürler
  16. B

https://ty.gl/inrapp0840dnk 2 tb olarak bunu alsam işimi görür mü ne diyorsun 1 tb sıkıntı çıkartıyor yetmiyor
  17. B

M2 ssd var anakartta fakat 2tb m2 çok pahalı olur 1 tb alsam da bu sefer yetmeme durumu yaşayabiliyorum önerileriniz neler hem m2 hem sata olarak
  18. B

Ek iş olarak düğün ve sünnet gibi cemiyetlerde kameramanı yapıyorum ve kayıtları 1 sene boyunca bilgisayarımda saklıyorum. Bundan önce 2 tane hdd çöpe attım hayliyle içindeki görüntüler de gitti bu sorundan kurtulmak için 2 tb sata ssd düşündüm f/p önerileriniz var mıdır? Ayriyeten montaj vs...
  19. B

Dizi amaçlı laptop arıyorum

17,3 için önerin var mı peki 1747572719 fark olduğunu biliyorum dostum sadece bu fiyat bandında ekranı biraz daha büyük bir şey var mı diye soruyorum kullanacak kişi çok anlamıyor zaten farkı ayırt edemez onun derdi ekranın büyük olması
  20. B

Dizi amaçlı laptop arıyorum

linkte belirttiğim laptop nasıl hocam sence...
Geri