Arama sonuçları: *

1. K

27-28k laptop önerisi

35-40k bandında rtx4050 laptoplar mevcut. Bütçeni arttıramıyorsan ikinci el bak. Onun dışında rtx3050 laptop bulabilirsin belki.
  2. K

350k kredi borcum var patladım şimdi ne olacak yardım?

Kesinlikle o motoru sat ve borcunu en kısa sürede ödemeye çalış yoksa seni çok daha kötü şeyler bekliyor olacak.
  3. K

AULA F75 klavye oyunda tuşları çok geç algılıyor

Arkadaşlar klavyenin çekim mesafesi kötü değil. Dongle ile klavyenin arasında özelliklede metal herhangi bir cisim olmaması bu sorunu çözücektir zaten. Veya bilgisayar masanızda başka bir aygıt için kullandığınız dongle var ise o da aynı sorunu(eğer dongle ler birbirlerine yakın...
  4. K

2500tlye klavye önerisi

"Wraith Esports" dan veya "ulugames" gibi sitelerden bütçene uygun klavyeler bakabilirsin. Senin bütçene uygun olan Madlions mad60 kullandım sonrasında sattım. Ve klavye hakkında şunu söyleyebilirim iyi performans veriyor herhangi bir kronik sorun yaşamadım ama uzun vadede malzeme kalitesi beni...
  5. K

Yardım 2 k bütçeye gamepad önerisi

Tabikide gamesir daha gelişmiş iyi bir seçenek :) ben ikisi arasında kalsam kesinlikle gamesir tercihinde bulunurdum. Diğeri benim için nova 2 lite nin yanında seçenek bile kalamaz. Eğer diğerinin tasarımı hoşunuza gittiyse de anlarım. Bu hayat sizin hayatınız o kontrolcü ile gamesir arasında...
  6. K

Nova 2 lite bende mevcut ve güncel olarak kullanıyorum. Yeni bir kontrolcü sayılır bir kaç ay önce ilk çıktığı zaman kendi resmi sitesinden denemek için 29 Euro ya sipariş vermiştim. Birde ekstra 300tl kargo firması vergi istemişti 1500tl gibi bir fiyata gelmişti. Şuanda bu bütçede...
  7. K

1.5-2k civarı oyuncu kulaklığı önerisi

Yazılım ile nekadar iyileştirebilirsiniz. eğer idare ederim diyorsanız o zaman düşünülebilir ama konfor anlamında pek bir şey beklemeyin kulak pedleri V2 modeline nazaran daha sert daha ağır genel olarak daha kalitesiz bir kulaklik uzun kullanımda rahatsız edebilir.
  8. K

Gta 5 Premium Edition Türkçe Yama

YouTube de yamalar hakkında bir sürü video var. Bakılabilir.
  9. K

2000tlye ikinci el m.2 ssd önerisi.

Param güvende ile alınabilir fakat herzaman risk var. Ben bu tarz bileşenlerin sıfır alınması taraftarıyım.
  10. K

V2x alınmaz. Piyasadan kalkmadan önce indirimde arkadaşa 2.5k ya V2 aldırmıştım. Gerek ses kalitesi gerek mikrofon kalitesi, kulak pedlerinin yumuşaklığı hafifliği herşeyi çok iyi bir kulaklıkdı. Ama bence v2x alırsa pişman olur. Düzeltmem gerekirse tecrübelerime arkadaşlarımın tecrubelerine...
  11. K

Monitör Tavsiyesi Arıyorum

Monitör aldınız mı ? 27 inc alınıcaksa 2k alınmalı 5-6k bütçede 2k kaliteli bir panele sahip monitör bulmanız imkansız olduğu için sizin yerinizde olsam bütçeyi biraz yukseltirdim...
  12. K

Kablolu mu kablosuz mu düşünüyorsunuz ? Bu bütçede kablosuz biraz zor bulunur gibi.
  13. K

Ne tür oyunlar oynuyorsun ? Elimden neredeyse her kontrolcü geçti. 2.el dualsense bakabilirsin bence. Gerek malzeme kalitesi gerek ise titreşim teknolojisi vs seni her oyunda fazlası ile tatmin eder. Gamesir kontrolcüleri fiyatına göre çok iyi perfonmans veriyorlar joistick modülleri kaliteli...
  14. K

Yardım Asus rog gtx1050ti alınır mı ?

Evet baktım ama cidden ben 2.el alış verişi çok risk li buluyorum ve ekran kartları hakkında da pek bilgi sahibi değilim. O yüzden bu ilan bana uygun göründü. Satıcı ya yakınım eğer elden alırsam 200-300tl daha indirim yapar ama PG güvencesi altında almak tercihim olur. 1768398444 İstanbul içi...
  15. K

Yardım Asus rog gtx1050ti alınır mı ?

Bir süre (2-3 ay) idare etmesi için ddr5 sisteme 2.el Asus Rog Strix gtx1050ti alınır mı ? (2500TL) param güvende ile alıcam. Satıcı pek bir şey bilmiyor ama ilk sahibi ve kartından kefil. Kartın tozunu almak dışında hiç dokunmamış içi açılmamış temiz kart. Furmark testi yok ve bir süredir...
  16. K

İkincisi monitor icin monitor onerisi 20 inch civari

o cevap tamamen bana ait. klavyem ingilizce oldugundan noktalama isaretlerine uygun sekilde duzeltti sadece :) chatgpt <3
  17. K

İkincisi monitor icin monitor onerisi 20 inch civari

https://www.hepsiburada.com/avenir-19-monitor-av-m19a-dahili-hoparlor-hdmi-vga-4k-uyumlu-p-HBCV00007G8OUM?magaza=RMZ-TECH&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc:hb-ecom.sr:akakce.md:pricecomp&utm_content=agnm:hb&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.78.8...
  18. K

Çözüldü✓ Toplama bilgisayar önerisi

Renk doğruluğu açısından IPS panel tercih edilmesini öneririm. Bu monitörün panel kalitesinden çok fazla bir beklentiye girilmemeli. Rekabetçi oyunlar için bu fiyat bandında iş görebilecek bir seçenek olabilir; ancak ciddi bir indirim yakalanmadıkça MSI, ASUS, LG, ViewSonic, AOC ve Dell gibi...
  19. K

Pttavm guvenilirmi ?

ddr5 sisteme geciyorum. Ddr5 Ram alicaktim ama bu site ve satici guvenilir mi bilmiyorum. https://www.pttavm.com/kingston-kf556c36bbe-16tr-16gb1x16-beast-expo-5600mhz-cl36-ddr5-single-kit-ram-p-1145761265?ref=akakce&v=1.11.3
  20. i9 9900k/2080 ti/zowie 240hz

Question by '{name}' in classified ad 'i9 9900k/2080 ti/zowie 240hz'

anadolu yakasindayim kasa hala satilikmi ciddi aliciyim
Geri