Arama sonuçları: *

• Users: DUZZZ
  • Order by date
  1. D

Hazır aldığım sistemde oyunlarda aşırı düşük fps

Hocam çok anladığım bi konu değil ama oyun içinde afterburner açıkken işlemcinin bazı çekirdekleri 100 ü buluyorken diğerleri 10 15 1 gibi seviyelerde geziyor bu normal mi ,sebep bu olabilir mi?
  2. D

https://www.incehesap.com/atlantic-oem-paket-fiyati-37441/ Kanka fiyat 42 olmuş ben 37900 e aldım ve ramler xpg nin 3200 lük olanları birde anakart colorful a 520 m k2 diğer parçalar aynı 1766330472 Kanka chatgpt nin dediğine göre bios güncel fakat bu rev mevzusunu bilmiyorum eve gidince...
  3. D

Kanka ekran kartında sorun yok benchmark testlerinde tam vermesi gereken performansı veriyor bunun dışında hogwarts legacy falan da oynayabiliyorum yüksek grafiklerde ama gel gör ki lol gibi bi oyunda sabit 144 fps bile vermiyor.
  4. D

Kanka 36700 küsüre aldım 40900 olmuş
  5. D

İncehesap 1766233791 1766233888 Biraz araştırdım aradaki fiyat farkını alamıyormuşum ve iade edersem minimum 1 ay uğraştıracakları için ve şuanda da feci şekilde zamlar geldiği için tahmini o kasa 45 50 bini bulur. Şuan ram testlerini yapıp ona göre tekrardan ne yapacağımı düşüneceğim.
  6. D

fakat şöyle de bir şey var ben bu bilgisayarı aldığımdan bu yana yaklaşık 4000 tl zamlandı bu durumda iade edersem aynı fiyata alamayacağım burada ne yapmam mantıklı olur ?
  7. D

şuan nasıl iade edebilirim ürünün serviste kaldığı süre dışında max 2 hafta kullandım fakat 14 günü geçti.
  8. D

hocam aldıktan 1 hafta sonrasında iade istedim o şekilde yanıt verdiler, bende benim sorunumu çözün o zaman dedim servise gönderin, bakalım dediler. Gönderdim servise 15 gün geçti bi işlemci fanını değiştirip geri yolladılar ürünü kargo sürecinde de çok saygıdeğer kargo firmaları kasayla futbol...
  9. D

Ram testini araştırdığımda dediğiniz kadar sürecek gibi durduğunu gördüm. Akşam işe gitmeden önce çalıştıracağım bunun dışında sürecin çoğu bölümünü chatgpt ye sorarak ilerledim bende fakat yazdıklarınızı da tekrardan deneyeceğim. 1766224617 incehesap
  10. D

a 520m-k 2 anakart var. Biosun bilgi ekranına girdiğimde dili değiştirebiliyorum fakat OC, advanced ve BİOS settings menülerine girilmiyor. Ram testini yapıp haber vericem.
  11. D

1766221815 dediğiniz sıkıntı sanırım 1920 p üstünde oynamaya çalışırsam oluyor diye biliyorum ben de aldıktan sonra denk geldim öyle bi inceleme videosuna fakat bu tarz çok da fps gerektirmeyecek oyunlarda bu kadar kmötü performansı gpu yüzünden aldığımı sanmıyorum
  12. D

lol dışında bi oyunda test edip yazacağım tekrardan.
  13. D

işlemci ve ekran kartı kombinasyonunda sorun olduğunu düşünmüyorum zira lol mesela GPU değil CPU üstüne bi oyun daha çok ve işlemcimde de yaptığım afterburner ısınma testleri ve bi tane daha işlemciyi test etmeye özel bi uygulama vardı onları yapmama rağmen çalışmasında herhangi bir sorun...
  14. D

ilk olarak iade etmek için müşteri hizmetleriyle konuştum fakat bu tarz hazır sistemlerde kutuların ilk defa benim için açıldığını ve bu yüzden iade yapamayacaklarını söylediler. Montajsız alsaymışım iade edebiliyomuşum yani :D
  15. D

Öncelikle okuyacak herkese merhaba. İnternetten hazır sistem aldım ve sistem youtube videolarındaki oyun değerlerinin yarısını dahi almıyor. Özellikle lol ,fortnite gibi oyunlarda hatta cs de dahi takılmalar oluyor. Sistem bileşenleri şu şekilde Ryzen 7 5700 - rtx 5060ti 8gb. Sorulmadan...
Geri