Arama sonuçları: *

1. E

Düz s24 mü s25 fe mi

ben de halla karara varamadım 😂
  2. E

Instagram Instagram hesabıma giremiyorum

Sorunum 1 ay öncesindede vardı hesabı açtığım telefonda giriş yapmaya devam ediyordum fakat webte iken veya başka telefonlardan giriş yapamıyordum şifrem doğru olduğu halde şifreniz yanlış diyordu hatta şifremi değiştirip girdiğimdede şifreniz yanlış diyordu. bugün instagram hesabımdan çıkış...
  3. E

Instagram Instagram Hesabıma giriş yapamıyorum

Sorunum 1 ay öncesindede vardı hesabı açtığım telefonda giriş yapmaya devam ediyordum fakat webte iken veya başka telefonlardan giriş yapamıyordum şifrem doğru olduğu halde şifreniz yanlış diyordu hatta şifremi değiştirip girdiğimdede şifreniz yanlış diyordu. bugün instagram hesabımdan çıkış...
  4. E

Düz s24 mü s25 fe mi

doğrudur sonuçta bi modelin alt klasmanı denilecek bir telefon ama özelliklerini sanal mecradan karşılaştırıncada daha cazibeli gözüküyor. Bunun kararını en doğru vericek kişi o cihazları kullanan kişilerin kararı 1766338377 o kadar bilgi sahibi değilim kusura bakmayın fan edition olduğunu...
  5. E

Düz s24 mü s25 fe mi

sonucta bi nebzede olsa insanlarının cebini düşünen bi telefon normal serilerine nazaran ne kadar iyi olabilir diye düsünsemde ozellikler bakımından ve cikis yilindan kaynakli FE daha cazibeli geliyor ama sonucta diger kenardada direk premimum bir model var bu modeldede tek değişken boyut...
  6. E

Düz s24 mü s25 fe mi

geminiye bende danistim direkmen s24 demesede FE nin batarya ve yazılım özelliklerinden kaynaklı karari benim vermemi söylüyor
  7. E

Düz s24 mü s25 fe mi

haklisiniz bende bu konudan cekiniyorum sonucta fan edition bir telefon
  8. E

Düz s24 mü s25 fe mi

karşılaştırınca s25fe nin özellikleri bi nebze daha üstün kılıyor kendini fakat cogu kisi düz s24 ün FE fan editionlara nazaran daha kaliteli bundan dolayı düz seri kullanmanın daha mantıklı olacağını söylüyor
  9. E

Düz s24 mü s25 fe mi

sizde ilgileniyosunuz bu cihaz üzerinden sanırım sizce telefonun fiyatı yakın bir tarihte düşermi beklemelimiyim yoksa şimdi almalımıyım. öyle herhangi bir aciliyetim bulunmuyor cihazımı değiştirmek için
  10. E

Düz s24 mü s25 fe mi

hocam sizin bi başlığınızı gördüm s24 hakkında 1 yıl yatmış telefon pili gibi bir şey demişsiniz bu sorun yaratırmı
  11. E

Düz s24 mü s25 fe mi

oyun için değilde günlük kullanım için üniversite ögrencisiyim cok zamanım olmuyor zaten. ekran olarakta büyük ekrana gram lüzum yok pantolondan taşıyor kücük ekran bi hayli daha avantajlı. güncelleme konusundada tek çekincem 2 yıl daha geride olması ama bu performansına etki etmeyecekse benim...
  12. E

Yıl bitmeden telefonlara bir indirim gelir mi yoksa yılbaşından sonra mı gelir

ya ekran boyutu olarak s24 daha cok cezbediyor fakat s25fe nin batarya kapasitesi ve şarz gücü daha fazla olduğundan kafamı karıştırıyor o yüzden karar veremedim
  13. E

Düz s24 mü s25 fe mi

benim tercihlerim s25fe s24 arasındaydı s25fe tercihlerimin arasında olması çıkış tarihi daha yeni olması bu yüzden daha fazla güncelleme alacağı olmasıydı ve aynı zamanda batarya kapasitesi ve dolum gücü daha fazla s24 e nazaran o yüzden kafam karışıyor fiyatları aynı nede olsa s24 de hoşuma...
  14. E

40 a da çıkarım ama çokta çıkmaya lüzum yok gibi s25fe mi düz s24 mü kararsız kaldım 30 bandinda iki cihazda
  15. E

sizin oneriniz nedir model olarak
  16. E

Düz s24 mü s25 fe mi

s24 mü s25 fe mi karar veremiyorum aynı zamanda üstüne 10 bin versem s25 veya iphone 16e alsam değermi sizce yoksa bu s24 veya s25fe fiyatlarına göre iyi telefonlarmı ney almalıyım öneriniz nedir
  17. E

bakayım. teşekkür ederim 1766321726 akakçeye bakayım.ptt avmdeki ürünler şahıslar tarafından satılıyor diye duymuştum ondan kaynaklımı önermiyorsunuz
  18. E

telefonu alabilceğim bir site öneriniz varmı acaba
  19. E

telefon modeli olarak s24 veya s25fe düsünüyorum eger butceyi artirirsam s25 veya iphone 16e de olabilir ama bu modellere yakın tarihte bir indirim olur mu bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Geri