Arama sonuçları: *

1. P

4000 TL kulak içi kulaklık önerisi

Wavelet kullanmıyorsanız, onu da indirip kullanmanızı öneririm. https://autoeq.app/ sitesinden otomatik olarak eq indirebilirsin. Çok daha kaliteli hale gelecektir
  2. P

4000 TL kulak içi kulaklık önerisi

Soundpeats Capsule 3 Pro Plus modeline bakabilirsin. İncelemelerini bırakıyorum buraya bakman adına: https://www.scarbir.com/tws/soundpeats-capsule3-pro-plus-review -- Bu sitede Anker Liberty 5 ile olan karşılaştırmasını da bulabilirsin...
  3. P

❌İndirim Bitti! Delta GPS-750FB 750W 80+ Platinum Güç Kaynağı 2.450 TL

@yuksel58 sisteminize iyi gider hocam. PSU sorununuz çözülür ucuz fiyata.
  4. P

ISININCA RESET PC RESET ATIYOR YARDIMCI OLUN PLS

@yüksel58 yine de forumdaki diğer arkadaşların görüşünü al. Cahil olan ben olabilirim :D
  5. P

Kesinlikle PSU kaynaklı o zaman. Yeterli güç alamıyor GPU. İki önerim var: 1. Kablodan kaynaklı olabilir. Güç kaynağının soket kablosunu değiştirip testi bir daha yap. 2. Bir arkadaşından güç kaynağı bulup kendi sistemini onunla test et. Bu 2 testten sonra sorunun neyde olduğu çok net anlaşılır...
  6. P

Windows Olay görüntüleyicisinde Sistem kısmında kapanmanın sebebini göstermesi lazım. Kontrol ettiniz mi? Eğer göstermiyorsa çok ilginç
  7. P

Olay görüntüleyicisinden bakabilir misin bilgisayar reset attığında ne hata kodu veriyor? Aynısı benim için de oluyordu. Bazen güç yeterli olmuyor GPU'ya giden. OCCT diye bir program var, bununla ayrıyeten test edebilirsin.
  8. P

Ofis Koltuğu Önerisi

Merhaba arkadaşlar. Forumda yazılanlara ve araştırmalarıma göre "Seduna Thunder Pro" alınabilecek en performans/fiyat koltuk olarak gözüküyor. Bütçem çok fazla değil. Bu fiyatlarda alınabilecek daha iyi koltuklar var mıdır? İndirimler için beklemeli miyim? Ofis koltuklarının çok indirime...
  9. P

1k civarı mouse tavsiyesi

Razer Cobra önerimdir
  10. P

Kablosuz Mouse önerisi Ort. 4000 bütçe

Logitech G903 LIGHTSPEED modeline bir bakabilirsin. "Ortalama" 4 bin dediğin için biraz üstüne çıktım
  11. P

❌İndirim Bitti! TwinMOS CoreX Pro 2TB M.2 PCIe Gen5 NVMe M2 SSD 14000-10000Mb/s 8149 TL .

Satıcının amazondaki yorumları çok kötü. Herkes ürünün gönderilmemesine şikayetçi...
  12. P

Telefonun pro versiyonu ile arasındaki fiyat farkı değermi? (Xiaomi 15t pro)

Her telefon markasının olduğu gibi, Xiaominin de birçok performans/fiyat olarak çok üstün telefonları var. Yaklaşık 1.5 yıldır 13 Ultra kullanıyorum ve her şeyiyle güzel bir telefon. Bu bakış açısı kesinlikle yanlış Ayrıca grup kurallarına aykırı mı bilmiyorum ama, IMEI işlemi yapılabilecek bir...
  13. P

Pro: https://m.gsmarena.com/xiaomi_15t_pro-review-2888.php 15T: https://m.gsmarena.com/xiaomi_15t-review-2889.php Detaylı inceleme ile birlikte kafanız rahatlar hem. 35-45 bin az para değil :)
  14. P

GSMArena'daki incelemeye göre hocam, kamera çok önceliğin değilse bir telefonda 15 daha mantıklı. İncelemeyi okumanı tavsiye ederim ayrıca
  15. P

🔥İndirim Vodafone Yanımda Yılbaşı Hediyesi Veriyor

"Muhiku'da 500 TL üzeri alışverişe kupa hediye"... İsteyene atabilirim kodu
  16. P

Öneri mikrofonu kaliteli kulaklık önerir misiniz?

Razer BlackShark V2 HyperSpeed modeline bi' bakabilirsin
  17. P

Öneri mikrofonu kaliteli kulaklık önerir misiniz?

Bütçeniz ne kadar?
  18. P

Kasa önerisi lazım yardımcı olurmusunuz

Tam olarak istediğin şekle sahipler mi bilmiyorum ama, Zoko Amiral DK431 ve Dark Maxima V30'a bakabilirsin. Eğer bütçeni biraz aşabiliyorsan 3499 TL'ye Montech Air 903 Max almanı kesinlikle öneririm. Airflow'u gerçekten iyi olan bir kasa. Seni uzun süre götürecektir. İlerde bilgisayarını...
Geri