Arama sonuçları: *

1. Umur123456

İnternet hızlı fakat yavaş indiriyor

İnternet hızım 500mb olmasına rağmen steam'de 1Mb/s, diğer oyun platformlarında ise 8-15 Mb/s alıyorum. Speed testte hiçbir sorun yok, sürücüyü de yeni güncelledim. Sorun Windows 11'e geçtiğimden beri var ne yaptıysam çözemedim.
  2. Umur123456

İndirme yaparken hızda dalgalanma

Driverlar güncel.
  3. Umur123456

Anakart MSI B450M-A PRO MAX. Kabloda sıkıntı olduğunu düşünmüyorum kabloyu yeni aldım diğer ethernet bozuk diye ancak hala sorun devam ediiyor.
  4. Umur123456

Oyun indirmeye çalışırken internet hızı sürekli dalgalanıyor bir 6 MB'a çıkıyor bir saniye sonra 100 KB'a düşüyor ve hiçbir zaman tam hız alamıyorum. Ethernet ile bağlıyım. Speedtest yaptığımda hiçbir sorun yok. Sorun neden kaynaklanıyor olabilir?
  5. Umur123456

Oyun oynarken siyah ekran

Kabloda olsaydı sorun sadece oyun oynarken olmazdı diye düsünüyorum.
  6. Umur123456

Oyun oynarken siyah ekran

Oyun oynarken ekran bir anda siyah oluyor ve sesler gelmeye devam ediyor. Ekran kartına dokunduğumda portların olduğu kısım çok sıcak olduğunu fark ettim tekrar açıp Afterburner ile sıcaklığa baktım sıkıntı yok. İlk defa böyle olduğunda PC'yi tekrar açtım ve DDU ile ekran kartı sürücüsünü silip...
  7. Umur123456

Epic Games gta5 alırken satın alma yerinin altında çıkan kod girme yeri

Bir sürü insanın var kodları tam bilmiyorum ama bir yerde vardır illa
  8. Umur123456

Epic Games gta5 alırken satın alma yerinin altında çıkan kod girme yeri

Buraya desteklemek istediğiniz yayıncı youtuber vs onların içerik kodları yazarak onlara destek olabiliyorsunuz tamamen bedava bir şey isterseniz girin
  9. Umur123456

hiç lgs'de düşük aldığınız için aileniz sizi dövdümü?

Dövmediler🦵
  10. Umur123456

Steam kısayolları dünya şeklinde

Steamden herhangi bir oyun indirdiğimde kısayollar resimdeki gibi oluyor Tıkladığımda ise diğer resimdeki gibi bir hata alıyorum ve oyun açılmıyor Oyunun dosyalarına girip yapmayı bende biliyorum ve bu bazı oyunlarda işe yaramıyor bir de oyunun kısayolunu silip tekrar kısayol oluştur dediğimde...
  11. Umur123456

Corsair IRONCLAW alınır mı?

ğeki öle olsun
  12. Umur123456

Corsair IRONCLAW alınır mı?

bilen yok mu
  13. Umur123456

Corsair IRONCLAW RGB alınır mı?

Corsair Ironclaw RGB İncehesap'ta indirime girmiş alınır mı sizce? Bir de bende F710 Gamepad var. Bir videoda görmüştüm kablosuz mouselar başka bir kablosuz aygıt bağlıysa sıkıntı çıkartabiliyormuş. Sıkıntı olur mu...
  14. Umur123456

Yardım Kulaklıktan videodaki ses farklı geliyor

İlk geldiğinde ses biraz dipten geliyodu usbsinin girdiği yeri değiştirdim driverını tekrar kurdum düzel o dipten gelme sorunu bide bunlar olunca işte seslerin değişik gelmesi bozuk falan olduğunu sandım
  15. Umur123456

Yardım Kulaklıktan videodaki ses farklı geliyor

Dün corsair void elıte rgb usb elime geldi ve eski kulaklığımdan farklı olarak konuşurken kuzenimin sesi ve videodaki adamon sesi farklı geliyor csgo da denedim oyunun sesleri değişmiş gibi geldi anakart beslemiyo olabilir mi yoksa bunun ses yalıtımı daha iyi diye mi
  16. Umur123456

Monitör ekranı gidip geliyor

yardım eden çocuğa
  17. Umur123456

Monitör ekranı gidip geliyor

displayportun çıkmaması normal değil
  18. Umur123456

Hangi sistem daha iyi ve sizce alınır mı

incentus dışında incehesaptan alsan daha iyi olur inventus youtuberlar veya yaıncılar para kazansın diye bu kadar pahalı yappıyor
  19. Umur123456

arkadaşlar bakarmısınız bu pc alınır mı

Para için yapılmış bir sistem almayın bence
Top Bottom