Arama sonuçları: *

1. A

(ÇÖZÜLDÜ) Herhangi bir indirme yapınca internet ağırlaşması

Çok garip bi şekilde arkada indirme yapıyorum ve internette gezinebiliyorum sorun çözülmüştür, yanıt veren herkese teşekkür ederim iyi günler.
  2. A

Normalde böyle bi durum söz konusu değildi arkada indirmem varken oyun bile oynayabiliyordum ne olduysa yeni modemden sonra oldu internet indirme yapınca hiçbir cihazda kullanılamaz hale geliyor.
  3. A

Merhaba, sorunumu şu şekilde belirteyim Türk Telekomdan yeni bir modem satın aldım VC220-G3u cihazımın modeli bu şekilde. Bilgisayarımda herhangi bir indirme başlatınca sanki modem bütün yoğunluğu internete veriyor ve diğer cihazlarda internet yavaşlıktan kullanılamaz hale geliyor diğer...
  4. A

Yazılım veya Bilgisayar mühendisliği

Merhaba, bu yıl liseye geçiyorum bilgisayar yazılım gibi şeylere büyük ölçüde ilgim var. Daha önceden aranızda bu bölümlerden mezun olan varsa önerebileceği lise türü varımdır. Yardımcı olursanız sevinirim.
  5. A

ATI Radeon HD4300/4500 bellek saati sorunu

Catalyst Control Center üzerinden OverDrive bölümüne girince 2 seçenek ile karşılaşıyorum. Yüksek performanslı GPU ve bellek saati ayarları, GPU ayarını 650 (en yüksek) `ye aldığımda sıkıntı çıkarmıyor. Fakat bellek saati ayarları yaklaşık 440'ın üzerine çıkardığımda ekran kartı bir anda kendini...
Geri