Arama sonuçları: *

1. B

Turkcell tarifenin 5 katını ücretsiz internet veriyor

Turkcell’in bu 5 kat kampanyası hangi tarihe kadar geçerli? Bilgisi olan var mı?
  2. B

Vodafone Yanımda Migros 100 TL Veriyor (YENİ)

2 iş günü içinde telefon numarana otomatik 100 TL tanımlanıyor
  3. B

Hangi İphone'u Tercih Etmeliyim

İlan atılıp atılmadığını bilmiyorum. Sarı siteden de daha önce almadım. Yanlış bilgi vermeyeyim hocam. Daha önce oradan alan arkadaş varsa o bilgi versin.
  4. B

Fiyat olarak elbette yd cazip. Aynı fiyata daha üst segment cihaz alıyorsun. Ama söylediğim gibi yarın her sim için kullanım süresi 2 aya düşse telefonu yılda max 6 ay kullanabileceksin. Biraz şansa bırakmak gibi oluyor. Tercih meselesi tabi
  5. B

Sarı siteden hiç almadım. Ama yd tavsiye etmem. Şu an her simi 4 ay kullanabiliyorsun diye biliyorum. Çift sim olsa 4+4 8 ay kullanıyorsun. Kalan 4 ayı bir ara esim ile çözenler vardı. Şu an nasıl çözüyorlar bilmiyorum. Ama ülkemizde her şey çok hızlı değişiyor. Yarın bir bakarsın o 4 ay 2 ay...
  6. B

Eğer mümkünse 17. Baz donanım 256 gb olarak alıyorsun ve ekran yenileme hızı 120 hz. 16’nın baz donanımı 128 gb ve ekran yenileme hızı 60 hz.
  7. B

🔥İndirim 🔴Vodofone Red Turna uçak bileti 600tl indirim kampanyası🔴

Kullanmayacak varsa özelden gönderebilirse sevinirim.
  8. B

🔥İndirim 32’Lİ 400 GR LA VACHE QUI RIT ÜÇGEN PEYNİR 106 TL MİGROS SANALMARKET GEL AL

Selamlar. Migros sanalmarkette seçili kiri ürünlerinde 180 tl üstüne 95 tl indirim kuponu tanımlanmış. La Vache Qui Rit 400 gr 32’li üçgen peynir ürünü katolog ürünü olarak 200 tl’ye düşmüş. Üstüne bu kuponu da kullanınca 106 tl gibi bir fiyata düşüyor. Gel al yaparsanız teslimat ücreti de yok...
  9. B

❌İndirim Bitti! TRENDYOL PLUS ÜYELERİNE MARKETTE 600/300TL İNDİRİM 🔥

Bende de görünmüyor kaldırılmış olabilir
  10. B

🔥İndirim 1 TL’ye! YouTube, Spotify, Exxen Trendyol Kodları Alma

Market için 600/300 kod alabilen var mı? Az önce plus üyesi oldum ama market kodu görünmüyor. Kaldırdılar mı acaba?
  11. B

❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥 HEPSİ PAY ÜCRETSİZ 100 LİRA HEDİYE 🔥🔥🔥

Hepsipay bakiyesi markette qr ile pos cihazından ödemede kullanılabilir mi? Yoksa qr ile ödeme kısmı tanımlı kartları mı kapsıyor?
  12. B

🔥İndirim Petrol Ofisi 250₺ Şifreler Aktif | Türk Telekom Müşterileri

Şifresini kullanmayacak arkadaş varsa ben de alabilirim
  13. B

Türk telekomdan 250 TL Petrol Ofisi Kuponu

Teşekkürler
  14. B

🔥İndirim Migros (Bedava) 100 Money puan (Vodafone özel)

YANIMDA kod yazıp 5818 e göndermen lazım.
  15. B

Türk telekomdan 250 TL Petrol Ofisi Kuponu

Elimde 400 TL’ye kadar %100 Uber indirim kodu var. Petrol ofisi koduyla takaslayan olursa yazabilir.
  16. B

❌İndirim Bitti! FINISH QUANTUM 50’Lİ BULAŞIK TABLETİ 2 ADET ALIMDA ADETİ 135 TL

Anneler baş tacı. Onun yararlanmasına ayrı sevindim. Güle güle kullansın.
  17. B

Nasip işte. İyi temizliklerde mi kullanın denilir ne denilir hayırlı olsun😂
  18. B

Böyle durumlarda erken görenler kapıyor hocam :)
Geri