Şarja takılı iken hiç bir sıkıntı yok fakat batarya ile kullanınca fps aşırı dalgalanıyor 100 ,20,60,140,5,70 bu gibi değişken fps ler alıyorum fakat batarya kullanımında da en yüksek performansı seçtim yinede durum aynı
HP pavilion 15 adlim fakat şarja takili iken 200 uzeri fps aldigim oyundan şarja takili olmayinca 10 20 fps aliyorum bazen anlik olarak duzeliyor fakat cok fazla dalgalanma var şarja takili degilken nedendir? os windows11 pro fakat crackli
Selam arkadaşlar ben laptopuma win8.1 yükledim fakat bir müddet sonra internete girmemeye başladı yalnız ethernet ile gire biliyorum ve wifinin üzerinde sarı bir ünlem var artı bazen bağlanmış gibi gözüküyor fakat bağlanmıyor chromede dns probe finished yazıyor ayrıca yerel sistem:(ağ...
Merheba ben toshiba satallite c660 laptop kullanıyorum önce bi deneme için salakca ekran kartı driverini kapattım ve sonra f8 ile açmaya çalıştım bi türlü olmadı ekrana win7 logosu geliyor windowsun açılma sesi geliyor fakat win7 logosu gözüküyor ancak ne yapa bilirim?
Benim toshiba satallite c660 bir laptopum var fakat ekranı kırık olduğu için vga kablosu ile televizyona bağladım ve şimdi format atmak istiyorum ama format atdığım zaman her hangi bir driver yüklü olmayacağı için görüntü alamama konusunda korkum var böyle bir durumda format ata bilirmiyim?