Arama sonuçları: *

1. H

Laptopumda ani fps düşüşlerı

Eğer böyle olması normalsa sıkıntı yok hocam teşekkürler
  2. H

Hocam açıkcası güzel bir laptopumun olması cocukluk hayalimdi şimdi aldım ve sıkıntılarının olmasını istemiyorum
  3. H

Şarja takılı iken hiç bir sıkıntı yok fakat batarya ile kullanınca fps aşırı dalgalanıyor 100 ,20,60,140,5,70 bu gibi değişken fps ler alıyorum fakat batarya kullanımında da en yüksek performansı seçtim yinede durum aynı
  4. H

HP pavilion 15 adlim fakat şarja takili iken 200 uzeri fps aldigim oyundan şarja takili olmayinca 10 20 fps aliyorum bazen anlik olarak duzeliyor fakat cok fazla dalgalanma var şarja takili degilken nedendir? os windows11 pro fakat crackli
  5. H

İnternete giremiyorum

Selam arkadaşlar ben laptopuma win8.1 yükledim fakat bir müddet sonra internete girmemeye başladı yalnız ethernet ile gire biliyorum ve wifinin üzerinde sarı bir ünlem var artı bazen bağlanmış gibi gözüküyor fakat bağlanmıyor chromede dns probe finished yazıyor ayrıca yerel sistem:(ağ...
  6. H

Wın 8.1 Formattan sonra internete bağlanmıyor

Abi aynı sorun bende de var ne yapsamda düzelmedi sen sorunu çöze bildinmi?
  7. H

Windows açılıyor fakat görüntü gelmiyor

Tamam teşekkürler
  8. H

Bide Evet 1595407588 Bide safe mod a girerken classpnpsys de takılı kalıyo
  9. H

Ama bi keresinde de ekran kartımd sıkıntı olmuşdu o zaman siyah ekrana kadar geliyordu
  10. H

Peki sorunun kaynağı neki?
  11. H

Merheba ben toshiba satallite c660 laptop kullanıyorum önce bi deneme için salakca ekran kartı driverini kapattım ve sonra f8 ile açmaya çalıştım bi türlü olmadı ekrana win7 logosu geliyor windowsun açılma sesi geliyor fakat win7 logosu gözüküyor ancak ne yapa bilirim?
  12. H

Windowsa format atmak

Tamam içim rahatladı resmen
  13. H

Windowsa format atmak

Tamam o zaman teşekkürler
  14. H

Windowsa format atmak

Ama bende vga
  15. H

Windowsa format atmak

Her hangi bir sıkıntı olmaz demi
  16. H

Windowsa format atmak

Benim toshiba satallite c660 bir laptopum var fakat ekranı kırık olduğu için vga kablosu ile televizyona bağladım ve şimdi format atmak istiyorum ama format atdığım zaman her hangi bir driver yüklü olmayacağı için görüntü alamama konusunda korkum var böyle bir durumda format ata bilirmiyim?
  17. H

Bilgisayarım güvenli moda girmiyor

evet f8 ile safe mod kısmına gele biliyorum fakat CLASSPNP.SYS Drivrinde takılı kalıyor
  18. H

windows 7 bende ):
  19. H

bilgisayarımda safe moda giremiyorum safe mode fixer kullandım oda işe yaramıyor ne yapa bilirim?
  20. H

laptopum safe modda çalışmıyor

windows 7 bir laptop kullanıyorum safe moda girmeye çalışırken class.pnp.sys de kalıyor ne yapa bilirim? 1591003833 şu driverlarda takılı kalıyor
Geri