Arama sonuçları: *

1. 2

78 bin TL ye alınır mı

sıfır dediğime bakmayın ilk sahibi oldugum için sıfır dedim hepsine
  2. 2

78 bin TL ye alınır mı

amd ryzen 7 7800x3d sıfır faturalı garantili kingston kc3000 1tb ssd garantili faturalı colorfull b650m battle axe v15 sıfır kutulu garantili faturalı kingston 1x16gb cl36 ddr5 6000mhz Rgb ram garantili faturalı sıfır sıvı soğutucu thermalright warframe frozen se 360 black sıfır kutulu...
  3. 2

78 bin TL ye alınır mı

ekipmanlarım dahil söylemeyi unutmuşum işlemcim ve sıvı soğutucum 2 aylık sıfır hepsi faturalı garantili
  4. 2

78 bin TL ye alınır mı

bu dediğiniz özelliklerde kasa mı 40k ya veriyorum ekran kartsız
  5. 2

Tofaş alıcam öneri verir misiniz

ilk arabam olucak görüntüye önem veririm üzmesini istemem bütçem 150,200 arası
  6. 2

Bilgisayarımı satıcam ekran kartsız ne kadar eder bilmiyorum

hocam amd ryzen 7 7800x3d sıfır faturalı garantili kingston kc3000 1tb ssd garantili faturalı colorfull b650m battle axe v15 sıfır kutulu garantili faturalı kingston 1x16gb cl36 ddr5 6000mhz Rgb ram garantili faturalı sıfır ekran kartı rx570 sıvı soğutucu thermalright warframe frozen se...
  7. 2

Bilgisayarımı satıcam ekran kartsız ne kadar eder bilmiyorum

detaylı bakıcak varsa yazıcam bütün genel detaylarını
  8. 2

Sağlam tost makinası

eve alıcam annem için tostu seviyor ama maddi olarakta biraz sıkışık onun için ben alacağım sağlam kolay kolay bozulmayan taksit seçeneği olan bir tost makinası arıyorum 4000tl yi geçmiyecek şekilde
  9. 2

Yardım Fazeon marka monitör servise nasıl gönderilir

n11 den almıştımda hallettim servis açması zordu kalem kağıtla sorunu yazıp gönderin dediler
  10. 2

Yardım Fazeon marka monitör servise nasıl gönderilir

servis point e göndericemde hani numarayı arıyorum robotik bi konusma çıkıyor hiç bir şey anlamıyorum bu marka monitörü nasıl gönderebilirim
  11. 2

Monitörüm bozuldu mu?

monitörüm durduk yere bozuldu sanırım bilgisayarı sökmüştüm masayı temizlemek için kabloları takınca monitörün logosu bile gelmedi sadece siyah ekran ips oldugu için açık oldugu anlaşılıyordu yani ama hiç bir şekilde yazı vs gelmedi durduk yere sorun ne olmuş olabilir monitör fazeon x27f167h
  12. 2

IOS Getmobil ücret ister mi sizce

Ayrıca apple olarak kendi garantiside mevcut
  13. 2

IOS Getmobil ücret ister mi sizce

Dostlar yaklaşık 3-4 ay önce get mobilden iphone 15 cihaz satın aldım mükemmel kondisyonda sıfıra en yakın şekilde telefon bana ilk başta mükemmel gözüktü yakından bakmadığın sürece vuruk çizik göçük yoktu sıfr gibiydi neredeyse dün kılıfından çıkarırken lense takılmış olmalı birden elime...
  14. 2

Yardım Direksiyon seti için ayar önerisi

Siz dediniz diye stokta bulunmayan direksiyonu almak zorunda değilim yazılımı mevcut ayr yapmayı bilmiyorum eğer sizde bilmiyorsanız konuyu meşgul etmeyin stokta olmayan ürünü önermeye devam edin lütfen
  15. 2

Yardım Direksiyon seti için ayar önerisi

Rampage rowdy v997 beam ng drive için ffb ayarları yapmama yardımcı olucak varmı neden böyle yapıyor tam sağ kırıyor hafif oynatınca
  16. 2

Fiyatına değer mi acaba? Rampage rowdy v997

İkinci ele bulaşmak istemiyorum 1767221424 Oyun videoları baya güzeldi siparişini verdim uzun zamandır kullanan arkadaşımda bi sorun yaşamamış
  17. 2

Fiyatına değer mi acaba? Rampage rowdy v997

Güzelmi sizce
  18. 2

Yardım Sahibinden param güvende nasıl iade edebilirim

1289637294 amacım kötülemek değil ama alan olursa kargoya çok geç veriyor bilginiz olsun
  19. 2

Yardım Sahibinden param güvende nasıl iade edebilirim

Müşteri temsilcisini aradım dedi o lavuğun iptal etmesi gerekiyor bende yazdım elemana iptal ettirdim
Geri