Arama sonuçları: *

1. K

Simrace icin set önerir misiniz?

Valla banada öyle geliyor fırsatı Kaçırdık gibi. Hayırlısı bakalım.
  2. K

R5 27k ya düşerse alırım da öbür türlü vd6 ile arasında kalıyorum ya. Direksiyonlar sonraki iş olabilirde şimdilik set olsun gerisi kolay. Çok teşekkürler yardımlarınız için.
  3. K

Istanbulda değilim hocam ya. Imkan olsa ikisini test edip karar verirdimde test imkanım yok pek.
  4. K

Motor parça kalitesinde yinede fark olmaz mı hocam?
  5. K

Iyice aklıma yattı şimdi. Ama yinede pxn e pek ısınamadım ya.
  6. K

Hocam birde sizde vd6 var ya 33 dereceyi geçmiyor demişiniz. Orda den ne kadar açıktı hangi oyundu ve ne kadar sürede o derecelerde takılıyor? F1 direksiyonu pek düşünmüyorum. Loadcell pedal ya da yükseltme kiti olarak düşünüyorum. Birde pxn in loadcell in fiyatı ne kadar biliyor musunuz...
  7. K

r3 r5 pxn vd6 'nin birebir karşılaştırmalı olarak ben pek bulamadım hocam ya. R5 te fabrikasyon sorun çıkmadığı sürece sizce r5 mı vd6 mı daha iyi olur?
  8. K

Offfff. Iyice arada kaldım şimdi. Fazla inceleme olsa tüm kanallardan izlemeye calısıcam ama yok öyle pek fazla incelemesi. R5 düşmezse r3 alır loadcell pedal alırım gibi düşünüyordum. R3 e çok buluşmamak lazım o zaman. R5 te bu ısınma sorunu var mı peki hocam? Birde motor güç kesince sonradan...
  9. K

Hmm anladım hocam. Peki sık rastlanan bir durum mu bu? Ve ilk açılınca mı böyle oluyor yoksa ilerleyen zamanlarda da yapabiliyor mu? R3 için ısınma yok diyordu benim izlediğim birçok yer. Bakalım. Şuan git geldeyim. R5 düşmezse vd6 alırım gibi.
  10. K

Yani ben sorunlarına pek bakmadım aslında. Ne tür sorunlar oluyor? Maşallah hocam nazar değmesin. Güle güle kullanın. Pxn e şöyle kağıt üstünde bakınca güzel gibi ama tabii tecrübe etmeden yorum yapmam doğru olmaz pek. Ama mozada ne biliyim daha kaliteli gibi hissettiriyor. Bilemedim.
  11. K

Moza r5 te her şey direkt geliyor ya hocam o acıdan mesela direksiyon ya da pedal almama gerek yok. Simagic ise hee şey tek tek satılınca aşıyor. O acıdan düşündüm. Loadcell pedal açısından da hem daha uygun hemde en kötü kitle yapabiliyorum. Simrace için bu bütçelerde pxn mı daha iyi olur moza...
  12. K

Güzel diyorsunuz hocamda o da bütçeyi çok aşıyor ya. Nerdeyse sadece direksiyonlari benim toplam bütçe kadar. R5 le başlayıp olursa ordan ödül kazanıp ya da onun borcu bitince üstüne koyarak falan gitmeyi düşünüyordum. Mesela r5 aldım sonra yükseltmek için base almam yeticek r12 vs. Ama...
  13. K

Aslında vd6 ile arasında çok kaldım. Hatta sanırım vd6 'nin biti falan daha yüksek. Ama yinede moza hem tip hemde ekosistem vs. Olarak biraz daha hoşuma gitti. 0.5nm 'ni etkiliceğini çok sanmam ama o bit işi biraz kafamı kurcalıyor. Netlik ve doğruluk açısından falan. Ya da motor olarak hangisi...
  14. K

Moza r5 27k iken onu alıp birde srp loadcell pedal ya da perfonmans kiti almak vardı aklımda. Sizce nasıl olur? Bütçe max 30 35 civarı. Perf. Kitiyle 29 a falan geliyor loadcell pedal alırsam lite pedalları satmadığım takdirde 35 civarına geliyor sizce o pedal için değer mi?
Geri