Arama sonuçları: *

1. M

Poco f7 telefon alınır mı??

Neden mesela Samsung üzmes zaten ama 25w ne bileyim ekran kısılmış parası bence fazla Poco Daha mantıklı gibime geliyor
  2. M

Öneri S25 FE Almayı düşünüyorum, bu bütçe için başka alternatif var mı?

Teşekkürler almadım almayı çok istiyorum ama bi hayli kararsızım çok fazla telefon var alternatif olarak seçilebilir telefonlarda S25 fe en iyisi bence bütçe zorluyor ise düz s24 veya s24 plus iyi olabilir ama ben biraz oyunda oynadığım için tabi ağır oyun yok bende pubg falan neredeyse...
  3. M

20-30 Bin TL Telefon Önerisi

Hocam gerçekten tercih zor bir şey ben olsam paran falan sorun değil ise s25 fe bekle derdim düşecek gibime geliyor 30 veya 30 üstü 30 altı olacağını sanmıyorum ancak kesinlikle alınabilirmi bence evet güzel bir telefon bende kararsızım benimde senin ile aynı hocam ben zor oyun oynamam ama yine...
  4. M

Roblox Carxstreet yeni çıkan Car Parking Multiplayer azda olsa Pubg 1766765669 Haklısın valla az oyun oynuyorum Ve uzun süre dayanacak telefon S25 Fe almak mantıklı normalde Poco F7 alacaktım ama 2 3 yılda yavaşlayacağını düşünüyorum.
  5. M

Hocam s25 Fe oyun ve uzun vadeli kullanım için alınır mı? yani parasına değermi oyun için olsun isterdim ancak çok ağır oyun oynamıyorum birde telefon uzun süre kullanılsın istiyorum başka bir telefonmu yoksa s25 fe almalıyım?
  6. M

20-30 Bin TL Telefon Önerisi

Iphone 13 kullanmak mantıklı olmaz s24 fe net bir şekilde iyi olacaktır.
Geri