Arama sonuçları: *

1. A

Yardım Betaplus Thh Başvurusu İçin Yardım

tamamdır o zaman benim için şuanlık fatura bedeli daha mantıklı duruyor. teşekkür ederim.
  2. A

Çözüldü✓ PC De Oyun Oynamak İcin Bu Kol İyi Midir

Evet dogru diyorsun.
  3. A

Kötu olmus o zaman servis tarafi. Bluetoothla direk baglaniyor yani bluetooth yoksa evet bt dongle sart dedigin gibi.
  4. A

Evet direk baglaniyor baglanti sorunu yok
  5. A

Parasini hak eden bir urun degil ya ama bozulmadiysa garanti sureci cok iyi sadece baska bir albenisi yok.
  6. A

Kablolu Kulakici Kulaklik Onerisi

Mevcut kulakligim steelseries nova pro oldugu icin en kotu bu kulaklik performansinda fp kulakici kulaklik almayi dusunuyorum. Neler onerirsiniz? Kullanim amaci genel yani film muzik oyun. Butce: 3-5k civarlari
  7. A

Basima gelene kadar bende oyle saniyordum bir cok alisverisim olmustu. Kutuyu bile acmamislar cok ozenli paketlemistim birebir ayni sekilde geri gelmisti. Acilmadigi cok belliydi. Gaminggen ve betaplustan uzak duruyorum artik. Tesekkur ederim
  8. A

Anladim tesekkurler. O kadar ugrasmaya degmez ya olmazsa 4299 lira uzerinden iade yapsalar da olur hic yoktan iyidir. Servisten sonra ilgilenmedikleri icin baska bir yerden ust model klavye almistim bu kenarda duruyorken thh basvurup iadesini alayim dedim.
  9. A

Bunu inceledim fakat sanırsam firma eğer thh kararını görmezden gelirse icra ile güncel fiyattan alınabiliyormuş anladığım kadarıyla yani doğrudan böyle bir emsal karar göremedim.
  10. A

onun için de thh başvurdun mu? ve sonuç ne oldu? ayrıca yazdığım cevap ve gönderdiğim bilgiler gayet yeterli değil mi?
  11. A

Suan elimde cok daha iyi bir model oldugu icin direk iade etmek istiyorum. Urunu aldigim fiyat 4299 lira ve urunun ayni saticidaki fiyati 5800 lira ama farkli saticida 5100e de var yani. Klavyede aldigimdan beri gunde bir kac defa yasanan tusa basili kalma sorunu vardi gerekli video, aciklama...
  12. A

Surec onemli degil farkli klavyem var da ben fiyata klavyeyi satin aldigim fiyati yazmistim. İptal edip firmanin guncel fiyatini mi yazmaliyim? Tam olarak nasil guncel fiyattan iade talep edebilirim? Bir de videoyu google drive aktarip pdf icine video ektedir diye link koymam iyi olmus mu...
  13. A

Yaşadığım sorunun videosunu google drive yükleyip açık link olarak pdfe ekledim. fatura, dönüş yapılmayan mail ve reddettiklerine dair görsel paylaştım. Yeterli olur mu? Tahmini süreç ne kadar? İlk defa başvuru yapıyorum.
  14. A

Betaplustan aldığım klavye sorunlu çıkınca firmaya video ve açıklama ile değişim talebinde bulunmuştum fakat ürün kutusu dahi açılmadan geri gelmişti. Daha üst model klavye aldığım için değişim talebiyle uğraşmaktansa para iadesi talebinde bulunmayı düşünüyorum fakat aldığım fiyat 4299 lirayken...
  15. A

Çözüldü✓ Battlefield 5 De Anlık Donmalar

Duzeltmissin, soyledigim ayardan kaynakli. Onu tekrar actiginda yine kasacaktir istersen test edebilirsin.
  16. A

Çözüldü✓ Battlefield 5 De Anlık Donmalar

Bir ayarı kapatınca düzeliyor. Oyun yüklü olmadığı için şuan hatırlamıyorum bana oyun ayarları içinden görsel atar mısın? 1783932518 Options > Gameplay, and set "Player-Created Content" to "Hide" bu ayardı sanırım kontrol eder misin?
  17. A

Acil Google Drive Paylaşım Sorunu

Google drivede arkadaşıma bir klasörü erişim izni sağladığımda arkadaşımın spam klasörüne düşüyor fakat spam klasörüne girdiğimde içeriği görüntüleyemiyorum yani yükleniyor iconu var fakat öyle kalıyor bir gelişme olmuyor dolayısıyla paylaşım yaptığım dosyalara erişemiyor. Bu sorunu nasıl...
Geri