Arama sonuçları: *

• Users: ncara
  • Order by date
  1. N

Öneri Galaxy A17 VS Nothing Phone CMF 1

Np1 ve realme 12 serisi sürekli iniyor inince tekrar onlardan birini alın hangisi inerse hepsi fiyatına çok çok değecek cihazlar.Beklemek istemiyorsanız cmf a17 yi tokatlar nfc hariç.Ben cmf alırım
  2. N

Amazonda satılan bilkom garantili ps5 slim

Al bilindik bir satıcı.En kötü amazon iade edersin sıkıntı çıkarmaz
  3. N

Yardım!Yapay zeka ile 3-5dk Video Nasıl yapılır?

Türkiyedeki turistik yerleri röportaj şeklinde tanıtan iki çocuğun videosu lazım ai ile yapmak istiyoruma ama grmini pro var ve 3-5dk yapamıyor max 10sn yapıyor hangi yapay zekayı kullanmam lazım bunun için?
  4. N

TCL QLED 4K 55" alınır mı?

Marka oldukça güzel ürünü deneyimleme şansım oldu oldukça beğendim.Fiyatı da oldukça düştü rekabet etmek için düşünmeden al
  5. N

R6 Six Siege X Hacklendi Her Hesapta Sınırsız Kredi Var!

Geri her şey eski haline gelir.Ama işte oyuncuların aklında bu olay olduğu için oyuna eskisi gibi değer vermezler.Geçmiş olsun
  6. N

PC İçin Dualsense mi yoksa Xbox kol mu?

İkiside alınmaz.Dualsense hiç alınmaz bütçe artarsa g7 pro artmazsa gamesir cyclone 2 al
  7. N

❌İndirim Bitti! 🔥22.990₺ Ps5 825gb Yeni Seri Bilkom Garantili (Mağazaya Özel)

Tüm şubelerde var da 200 tane mi tüm şubelerde.Boşa gitmeyelim sömürürler ona göre almayı düşünüyorum 1766845392 Xbox series x alacaktım ama malum abonelik fiyatından sonra vazgeçtim
  8. N

Babama Telefon Önerisi

Cmf phone 1 veya a26
  9. N

TCL QLED 4K 55" alınır mı?

tabii ki amazon
  10. N

Türk telekomdan 250 TL Petrol Ofisi Kuponu

Konu kitlenir birazdan alım-satım konusuna dönmüş
  11. N

🔥İndirim BLOODY GPW50 gamepad 847+39

Alınmaz alanın beyin nöronlarını sorgularım.Çok gereksiz fazla fiyat ve aldığınız gibi çöp olacak ürün
  12. N

Yardım Amazon siparişimi iade etti aşırı sinirliyim

Thhye ediceksin işte ama çok bir şey bekleme
Geri