Arama sonuçları: *

1. Y

Yardım RJ45 Çakma Paradoksu

Kablom ugreen 1000 mpbs Soket ugreen rj45 Ben 17 soket harcadım (yıllarca ethernet döşemiş biriyim) Elektronikçi arkadaş 7 tane Bilgisayarcıya götürdüm o da yapamadı Lanet gibi bir şey 😃😃😃
  2. Y

Yardım Point to point internet paylaşma sorunu

Cihaz orjinal rj45 li soketle iyi performans verdi ugren 30 metre 1000mbps lik kablom vardı onu böldüm. rj45 soket taktım ama 3 parça da 90mbps den fazla hız vermiyor. acaba benmi beceremedim çakmayı dedim bilgisayarcıya çaktırdım soketleri yine 90 larda kesilmemiş olan 30m lik gayet iyi...
  3. Y

İlginize yardımlarınıza çok teşekkür ederim 👍🏻🙏🏻 Birde bunu takıp deneyelim sorun sadece bundan kaynaklıdır umarım
  4. Y

Değişim yaptırttım bu işinizi görür dediler tplink müşt hizmetleri
  5. Y

Yardım Router hakkında bilgi

konu kapalı
  6. Y

4 sarı port 100 lük En baştaki mavi port ?
  7. Y

Önerebileceğiniz uygun fiyatlı bir ürün var mı ? Yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim
  8. Y

Bu da 100 portlu Ben ac1200’ü bi akrabama verim takas gibi üstüne ekleyeyim gigalı bi ap alayım
  9. Y

Bu damı gol değil ?
  10. Y

Anlamadığım için soruyorum özür dilerim Bu 867&300 mbps yi fotosentez ile alıp mı berecek bu cihaza bir yerden bi mbps gelmeli ki 867&300 mbps dağıtabilsin 🤔
  11. Y

https://www.tp-link.com/tr/home-networking/wifi-router/archer-c50/ 1767040086 Kutuda 867mbps + 300 mbps yazıyor Yanlış ürün paylaşmış olabilirim 😉 1767040325
  12. Y

pc ye gideni çektim ap a taktım 90mbps yingeçmedi Hani 120 olur 200 yüz olur Ama 90 ı geçmemesi saplantı haline geldi
  13. Y

Tp-link omada uygulamasında böyle bir şey de gördüm
  14. Y

Merhaba Noktadan noktaya internet aktarımı yapmak istiyorum. Noktalar arası 350 m. ve engelsiz direk birbirini görüyor Tp-link eap215-bridge kit'im mevcut Omada uygulaması üzerinden tak çalıştır olarak kurdum (becerebildiğim kadar) Bağlanacağım modemdeki hız:870 mbps Main (dağıtıcı) da hız 600...
  15. Y

Başka bir kaotik durumun daha var Bu konu hakkında fikriniz var mı ? https://forum.donanimarsivi.com/konu/uzak-mesafe-anten-yardim.1194199/
  16. Y

Teşekkür ederim Deneyeceğim
  17. Y

Önce nasıl yapılacağını tarif ederseniz sorunu çözmüş olur beraber kahkaha atabiliriz 👍🏻 1766933209 İlk 2 si değil orj kablo cihazlar gigabit 3. Nüm nasıl yapıldığını bilmiyorum malesef
  18. Y

Uzak mesafe anten kullanıyorum https://forum.donanimarsivi.com/konu/uzak-mesafe-anten-yardim.1194199/ O ayarı masıl yapacağımı tarif edermisiniz Teşekkürler
  19. Y

Yardım UZAK MESAFE ANTEN YARDIM

20. Y

Yardım UZAK MESAFE ANTEN YARDIM

Merhaba Tp-link EAP215-Bridge KIT edindim Fakat kurulumunu pek yapamadım Modem de 700mbps civarı hız varken, modemin yanındaki yansıtıcı (verici olan anten) da 400mbps civarı hız alabiliyoruz İnternette mesh modu diye bir teknik te varmış Ama ben kurmayı bilmiyorum Yardımcı olmanızı rica...
Geri