Arama sonuçları: *

1. B

Oyun geliştiricisi nasıl olunur?

Ben yazılım kısmını okuycan
  2. B

Düzeltme:The Semih adlı kullanıcının mesajını tam okumamışım şimdi farkettim. 1771703307 Oyun sektörüne ait gruplar var derken fan Grubu mu yoksa orda çalışanların olduğu falan mı? Bir de senin bildiğin bı grup var mı?
  3. B

Bende soruyorum ya hani ne yapmam,ne öğrenmem gerekiyo diye hala daha anlayamıyonuz ne dediğimi.
  4. B

Herşeyi demişsiniz ama ne yapmam gerektiğini söylememişsiniz.
  5. B

Öyle demiyorum zaten orda çalışan gelişmiş oyun geliştiricileri gibi nasıl olurum? Mesela dan-sam houser kardeşler.Mesela kendi başıma indie oyun yapmak başlarda ondan sonra kendimi bu ilk mesajımda saydığım oyunlar gibi oyunlar yapan şirketlerde çalışmak ve kendi şirketimi kurmak.
  6. B

Herkese günaydın şimdiden size bir soru sormak istiyorum.İlerde baya gelişmiş bir video oyunu yapımcısı olmak istiyorum hani mesela Assasins Creed,GTA serisi, TLOU 1-2,RDR2,Gow 4-ragnarok gibi oyunlar yapmak istiyorum .Bunun için şu an ne yapmam gerek.Yaşım 15. Bu arada matematiğim çok iyi ve...
  7. B

2.el RX 6700 xt,RX 6750 xt ve RX 6800'ün piyasa fiyatları ne kadar?

2.elde ekran kartı alacam.Bu üç ekran kartlarından birini Alacam ama piyasa fiyatlarını bilmiyorum.Bunların ortalama piyasa fiyatları ne kadar?
  8. B

11.25k'ya RX 6800 alınır mı?

Yani alınır mı?
  9. B

Peki 13.4k'ya RX 6800 xt nasıl
  10. B

Başlıkta belirtildiği gibi 11.25k ya RX 6800 alınır mı?
  11. B

22.K 2.el-sıfır karışık sistem önerisi

Eğer DDR5 olursa ve işlemci soğutucu thermalright peerless assasin olursa güzel olur yani bu fiyata toplanabilecek en f/p sistem nedir?
Geri