Arama sonuçları: *

1. 3 Aylık Lian Li ile Donatılmış 4K Oyun Kasası

Satılık 3 Aylık Lian Li ile Donatılmış 4K Oyun Kasası

Ürünü Şubat ayından itibaren tek tek parçaları kendim sipariş ederek mart ayında topladım. tüm parçaların kutusu faturası garantisi vardır. Hiç bir ürünün en ufak sorunu sıkıntısı kılcal çiziği dahi yoktur. fiyat ile ilgili kafanızda soru işareti kalmaması adına aşağıda tüm bileşenleri tek tek...
    145,000.00 TRY
  2. doguhansubasi

Çözüldü✓ TLOU P1 Açınca 9800X3D İşlemcim 85 Dereceye Yükseliyor

soğutucunun yerleşimini göstermek adına ekledim kasanın görselini. steamdan oynuyorum teşekkür ederim yorumunuz için 1775599857 94 derceceyi gördüm güç kesmedi gölgelendirmeler ilk render bitince 50 derecelere kadar düştü bilgim olmadığı için sormak istedim buraya teşekkür ederim herkese
  3. doguhansubasi

90 derece üstüne çıkarsa önlem olarak oyunu kapatmalı mıyım
  4. doguhansubasi

neyin montajını düzgün yapayım tam olarak anormallik var mı düzelteyim
  5. doguhansubasi

arkada hava akışını sağlayacak kadar boşluk var aslında 1775599031 kaç derceye gelene kadar bekleyeyim riskli olan derece kaç acaba test etmeye korktum açıkçası düşmesini beklemeden kapattım oyunu
  6. doguhansubasi

Merhaba, 360mm gigabyte sıvı soğutma aşağıda görseldeki gibi dikey konumlandırıldı ve 9800x3d işlemciye sahibim. TLOU P1 Oyununu açar açmaz işlemcim anında 85 dereceye yükseliyor. ve ciddi fan sesi geliyor sebebi ne olabilir? + Sıvı soğutma borularının yukarıdan geliyor olması olabilir mi? +...
  7. doguhansubasi

Çözüldü✓ Lian Li O11 Vision Compact Kasa İçin Kontrolcü Gerekiyor mu?

yazılımının şuan çok stabil olmadığını biliyorum ama hava akışı vesaire kötü olduğunu bilmiyordum emin miyiz bir araştırayım ben de 1774902344 Son olarak izlediğim bi videoda alacağım kasaya sıvı soğutmanın arka tarafına 3 adet reverse fan ekliyor ben kendi sıvı soğutucumdaki fanları ters...
  8. doguhansubasi

şimdi aldığım diğer iki tane üçlü fan içeri hava veriyor reverse içerideki havayı dışarı atmıyor mu onu da mı normal almam gerekir 1774897290...
  9. doguhansubasi

Selamlar, bu ekosistemde şuan bir problem var mı? yani bir ARGB Kontrolcüsü almak gerekiyor mu arkadaşım topluyor ama bilgim yetersiz kaldığı için buraya konu açmak istedim. Anakart modeli "Gigabyte X870 Aorus Elite WIFI7 Ice" ve sadece iki adet ARGB girişi var kurulumu da allaha emanet...
  10. 2 Aylık 4K Oyun Canavarı tüm Bilşenler Beyaz (Acil Uygun Fiyat)
    Satılmış

Satılık 2 Aylık 4K Oyun Canavarı tüm Bilşenler Beyaz (Acil Uygun Fiyat)

[H3 id='B2+Aylk+4K+Oyun+Canavar+tm+Bilenler+Beyaz+Acil+Uygun+FiyatB']2 Aylık 4K Oyun Canavarı tüm Bilşenler Beyaz (Acil Uygun Fiyat)[/H3] + Gigabyte X870 Aorus Elite WIFI7 Ice AMD AM5 DDR5 ATX Anakart + AMD Ryzen 7 9800X3D Sekiz Çekirdek 4.7 GHz İşlemci + Asrock RX 9070 XT Steel Legend 256 Bit...
    132,000.00 TRY
  11. Silinebilir
    Closed

Satılık Silinebilir

.konu silinebilir
    999.00 TRY
  12. doguhansubasi

9800X3D RX9070 XT'li Beyaz Sistemim Hakkında Yorumlarınız

çok güzel görünüyor maşallah strimmer kabloların linki var mı
  13. doguhansubasi

şuan minimum 29 bin lira maalesef
  14. doguhansubasi

çok teşekkür ederim kablolamayı bi kaç gün sonra sıfırdan yapacağım ekran kartı için strimmer kablo aldım onu da takacağım umarım daha iyi görünür. ekranın kablolarını da siyah göndermişler kasadaki. beyazını aldım onları gizleyerek kablolamasını yaparak ekranıda aktifleştireceğim
  15. doguhansubasi

ekran kartının strimmer kablosu siparişini bekliyorum ilk defa kasa topladım hayatımda berbat oldu kablolama evet cumartesi günü sıfırdan kablolama yapacağım beyaz klipslerle strimmer ile cillop duracaktır eminim
  16. doguhansubasi

kasa boş haliyle tek başına 10 bin lira hocam fanlar psu diyince 20 bin liraları buluyor bende bütçe için en son kasayı ele aldığım için bütçe kalmadığından bunu aldım sıradaki hedefim kasayı ve fanları lian li ile değiştirmek hatta egzoz fanını lian li lcd ekranlı fanla değiştirmek ama tabi...
  17. doguhansubasi

ekran kalitesi ve parlaklığı gayet iyi denedim sadece fazla küçük evet ama ne kadar ekmek o kadar köfte daha iyisi için 25 bin lira vermem lazım :D
  18. doguhansubasi

evet ama yarı yarıya fiyatının farketmesi psu ve fanların dahil olmasından çok anormal gelmiyor bana. ekranı bu kadar çerçeveli olmasaydı fena olmazdı
  19. doguhansubasi

Kasa konusunda zaten iyi bir karar vermediğimi konuyu açmdan önce fark ettim ancak bunu almamdaki sebep 850w bronze psu ve kasadaki dahili ekranının olmasıydı fiyatı ikisini bir tutunca uygun geldi bütçede bitmişti açıkçası kasaya gelene kadar. teşekkür ederim 1770829409 kasa psu kasanın...
  20. doguhansubasi

daha ekran klavye mouse bile almadım kıytırık şeyler kullanıyorum ama 4k oyun oynamak için TCL 4K 144Hz tv var 75 inç evde onu kullanıyorum aşırı keyifli oluyor
Geri