Arama sonuçları: *

• Users: Ahmtt
  • Order by date
  1. A

Logitech G810 Klavyemin Tuşları eridi

Başlıkta yazdığı gibi klavyenin tuşları temizledikten sonra kuruturken yamuldu, elinde çalışmayan bir g810 u olan var mı tuşlarına talibim :)
  2. A

Yüksek Fiyatlı Monitörler mi Yoksa Ekonomik Alternatifler mi?

Ama hocam OLED lerdede qd çok iyi değil diye biliyorum yanma problemleri oluyormuş
  3. A

Ne zaman oluyor ki öğrenci indirimleri birde 15-16 k ya düşüyor mu OLED'ler
  4. A

hocam o kadar bütçem yok bir OLED en az 25k ben en fazla 15k verebilirim
  5. A

Herkeslere merhaba başlıkta görüldüğü gibi 3 adet monitör var kafamda gerçi aoc fiyatı diğerlerinden fazla ama yine de onu da koydum https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-gigabyte-m27up-27-1-ms-4k-pivot-ips-160-hz-oyuncu-u-fiyati,1161261094.html...
  6. A

Philips Evnia Mönitör alınır mı?

Alan var mı hiç ?
  7. A

Öneri Dual Mode Monitör Önerisi

Hocam hangisni aldınız bende bu 2 model arasındayım.
  8. A

KTC 27″ H27E6 Alınır mı ?

Şimdi benim bildiğim kadarıyla hz arttıkça verdiğin fiyata bağlı olarak aldığın performans 240 tan sonra neredeyse değişmiyor. 180 hz benim ihtiyacımı karşılar fakat bu 2 monitör karşılaştırıldığında hangisi daha mantıklı kalıyor? Gene KTC önde mi olur, yoksa Dell garanti ve panel açısından daha...
  9. A

Geldiğinde bana geri dönüş bırakabilir misiniz acaba herhangi bir problemi var mı ghosting vb. 1767285739 Sanırım 10 gündür 1000'in üzerinde monitör inceledim KTC güzel gibi duruyor birazda şansım varsa temiz bir tane gelirse bayram edicem
  10. A

Yani hocam hz ni düşürsem ghosting olayı azalırmı ? çünkü monitörün öveni çok fazla bende tam karar veremedim 1767266758 @Tayfunns hocam önerirmsiniz yani almaya değermi 10 günüdür bakmadığım model kalmadı. Aoc mu daha iyidir bu mu acaba ?
  11. A

240 hz de kullansam da olur benim için 300 şart değil. 1767265742 Kooruiden pek ısınamadım hocam garanti süreci sıkıntılı gibi monitör bozulsa ne olacağını bilen yok.
  12. A

Sizin önerebileceğiniz bi model varmıdır acaba ?
  13. A

Herkese merhaba, KTC H27E6 modelini almayı düşünüyorum, İncehesap üzerinden Gaming gecesinde 10000 TL civarına düşerse almak istiyorum sizin bir öneriniz var mıdır? Monitör kaliteli bir monitör mü? Başka önerdiğiniz modeller var mı? İNCEHESAP
  14. A

Monitör Karşılaştırması

Öncelikle herkese merhaba, arkadaşlar, hepinize mutlu yıllar dilerim şimdiden. Bu monitörler arasında kaldım. Bunlardan başka önerisi olan varsa onlara da açığım. 2K tercihimdir geleceğe dönük olması açısından. Amazon İTOPYA
Geri