Arama sonuçları: *

• Users: fako
  • Order by date
  1. F

Vr gözlüğü monitör olarak kullanmak.

PC'ye vr Headset takıp dirt rally 2.0, DCS gibi oyunları oynayanlara hep imrenmişimdir. 1. Sorum ikinci elden daha uyguna bulmak için mesela sadece başlık kısmı sağlam meta quest gibi bir vr headset alsam PC ye bağlayıp destekleyen oyunları oynayabilir miyim ? 2. Desteklemeyen oyunlarda ise...
  2. F

2K 27'' Monitör önerisi

Yorumunuz için teşekkürler hocam değerlendiricem. Daha almamıştım yarınlarda alıcam.
  3. F

2K 27'' Monitör önerisi

Sitedeki fiyatıyla bayi aynı fiyattır değil mi ?
  4. F

2K 27'' Monitör önerisi

Cs valo tarzı hiç oynamıyorum. Benimde çok aklıma yatmıştı o attığın asus emin olmak için sormuştum çok teşekkürler hocam. Bu konuyu Asus VG27AQL5A almak isteyenler için özel bi etiket falan koyabiliyorsak koyalım.
  5. F

2K 27'' Monitör önerisi

Bu üç monitör özellik olarak neredeyse aynı (HZ dışında oda çok önemli değil benim için çünkü hiçbir zaman 300fps e çıkmamam çoğu oyunda) içlerinde kontrast oranı en iyi olan VG27AQL5A. Sanki onu almak daha mantıklı gibi ama hâlâ tam emin değilim. Bide VA panelden ips panele geçeceğim bu yüzden...
  6. F

2K 27'' Monitör önerisi

KTC 27″ H27E6 vs asus VG27AQL5A dersek sizce hangisi ? Arada sadece 600tl fark var.
  7. F

2K 27'' Monitör önerisi

1440p 27 inç bir monitör almak istiyorum. Daha çok hikayei oynuyorum rekabtçi olarak sadece arc raiders, bf6, call of duty, apex tarzı oyunlar oynuyorum CS Valo lol tarzı oyunlar hiç oynamıyorum. Şuan Asus vg24vqe VA panel 165Hz curved monitör kullanıyorum ve meemnun değilim. Böyle oyunlarda...
Geri