Arama sonuçları: *

1. Oğuzhan|

KARNE SİSTEMLERİ GELDİ VATAN

Bunlar s*ktirname alanlara özel sistem olmuş.
  2. Oğuzhan|

Apple vs Samsung ekosistemi

Telefon iki markadan da alakasız; Redmi 13C. Airpods olduğu için iPad Pro'ya daha yakınım. M4 13 inçler 11 inç'e göre çok pahalı. 11 inç yetmez mi?
  3. Oğuzhan|

Ders için tablet önerisi

Senin gibi cahiller de hiç çekilmiyor he. Kalemin varolduğunu bile anlamayan birisiyle neden tartışıyorsam artık.
  4. Oğuzhan|

Ders için tablet önerisi

Alıyorsa uğraşacak ne demek niye gbox'la uğraşsın. Orada "veyalık' bir durum ikiside hediye olarak veriliyor. Alanları görüyorum daha kardeşim bu basit şeyimi konu ediyorsun. Yeni gördüm yorumlarda fotoğraflı olarak atmışlar, kalem mevcut.
  5. Oğuzhan|

Ders için tablet önerisi

Google servisleriyle uğraşılacak bir durum yok. Gbox veya MicroG'den kurulabiliyor. Kaleminin iyi ve klavyeli kılıfı olması nedeniyle bu tableti attım kalem çıkmama gibi bir durumu yok, kalem çıkıyor.
  6. Oğuzhan|

Ders için tablet önerisi

https://consumer.huawei.com/tr/tablets/matepad-11-5-2025/buy/
  7. Oğuzhan|

Apple vs Samsung ekosistemi

İkinci elde Ultraya güzel fiyat biçmişler. iPad Pro M4 + Kalem + Klavye şeklinde almaktansa direkt Ultramı alsam karar veremedim. Uzun ömürlü olup kalem performansından dolayı tercih edilmesinden dolayı iPad düşünüyorum. Sizin öneriniz nedir?
  8. Oğuzhan|

Technopat Adminlerinin saçmalığı

Abdullah abi onların kulaklarını çekicek.
  9. Oğuzhan|

Kuranda hırsızlık yapmanın cezası

Ciddi aldığımı düşünecek kadar g*rizekalıymışsın. 13 yaşındaki veletlerde böyle karşısındakini aşağılamaya çalışmaya çalışıyor. Hemen sanada basim engeli ergen yavrum.
  10. Oğuzhan|

İnceleme MCHOSE V9 Pro Kablosuz Kulaklık

Fiyatı 7.000TL yapmışlar bu fiyata alınmaz.
  11. Oğuzhan|

Ergenlerin bir konu üzerinden diyecek laf bulamadıkları zaman kullandığı enteresan ve düşük zeka gerektiren bir karttır bu. Birde aynen kanka diye saçmala.
  12. Oğuzhan|

Yok 2 piyonun duruyor.
  13. Oğuzhan|

Bir mesaj daha kıvırırsın yazmışsında daha yazdığım mesajı atamayıp hâlâ karı gibi mesaj diye yalvarıyorsun. Bak cahil yavrum belli ki sanada öğretmenlik yapılmıyor. Her konu altında olumsuz dediğim, konu sahibinin yazdığı mesaja her zaman ters doğrultuda mesaj yazman. İnşallah bunu...
  14. Oğuzhan|

Yardım Bu Ekran Kartı alınır mı ?

Çok pahalı, 2.000TL daha koysan B580 alırsın. Bunlarda mining olup olmadığıda anlaşılmıyor.
  15. Oğuzhan|

Yardım Bu Ekran Kartı alınır mı ?

Fiyatı önemli. Ne kadar bu ekran kartı?
  16. Oğuzhan|

Aklından Geçeni Söyle

Tüm mesajını okudum ve şu dediğinin örneği ülkede milyonlarca kişiden ibaret. Öyle bir kesim var ki hiçbir şey yapmayıp, bunu yapamıyoruz diyip devlete suç atıyor. Hayatlarında hep devletlerini kötüleyip Batı için nelerini feda eden kitle bunlar.
  17. Oğuzhan|

Hâlâ mesaj at diyorsun aşağılanmayacak biriside değilsin he. Ben sana yazdığın mesajdaki konuyu söylüyorum hâlâ karı gibi mesaj mesaj mesaj diye söyleniyorsun. Kendi laflarının farkında olmadığın gibi Türkçeninde farkında değilsin ve bana laf ediyorsun. Ben sana yazdığım herhangi bir konu...
  18. Oğuzhan|

Başladık yine cahil kesim ile tartışmaya. Kardeşim şu yazdığım mesajı buraya ekran görüntüsü veya konu linki şeklinde atsana bir. Kardeşim senin bir mesajının boş olması için illa gerizekalımı yazman gerekiyor? Zaten bomboş,cahil bir insansın. Hadi aklıma gelen, şu markette birisi birisine aşık...
  19. Oğuzhan|

Evrim Kuran Mucizeleri 9 (ateistleri kendi silahları ile vurmak)

%100 ispattan kastın ne mesela? İnanç bilgiyle olmaz his veya his-bilgiyle ortaya çıkar. Nisa 34'e ise tekrar geri dönersek kimisi "bırakmak" kimisi "dövmek" kimisi "boşamak" yazar. Bir kaynak dövmek yazarken diğer kaynak olan Yaşar Nuri Öztürk boşamak anlamında olan bırakmayı yazar. Benim...
  20. Oğuzhan|

Konu dışında genelde zaten senin yorumların var ne örneği vermemi bekliyorsun? Git bak herhangi bir yazdığın mesaja. Benim "buna mı inanıyorsunuz diyip gülücük attığım" mesajı atsana bir buraya.
Geri