Arama sonuçları: *

1. H

Türknet modem kurulumu DSL ışığı yanmıyor

hocam modem kurulumunu yaptıktan sonra aktivasyon tamamlanmış olmuyormu kafam aşırı karışık. müşteri hizmetlerine başka telefondan zar zor baglandigimda kullanıcı adı ve şifreyi girip internetinizi kullanabilirsiniz demişti bide atılan linktede böyle yazıyor 1767300203 acaba internet daha hatta...
  2. H

yok dün dersteyken sms geldi türktelekomdan. internet hizmetinizin iptal talebi alınmıştır diye ve eve gittiğimde türk telekom interneti kesmişti internet yoktu ardından turknetten modem kullanıcı adı şifresi geldi
  3. H

telekomdan türknete geçtiğim için otomatik iptal edildi zaten. Türknette modemi kullanabilirsiniz demişti smste geldi türknete abone olduktan sonra kullanmakta oldugunuz fiber modemin mülkiyeti turknete geçecektir modemi kullanmaya devam etmeniz ve eski operatore iade etmemenizi rica ederiz...
  4. H

yeni abonelik türk telekomdan türknete 1767297536 şuan böyle ne arayan var ne soran bizde arayamıyoruz telesekretere atiyor tüm numaraları
  5. H

bende o da olmuyor hiçbir şekilde türknetin hiçbir numarasından canlı müşteri temsilcisine baglanamıyorum ariyorum numarayi telesekreter aciyor 1 milyonlu türknetin arasina katilmana cok az kaldi aktivasyonu tamamla istedigin zaman uzman ekibimzle iletşime geçebilirsin diyip kapatıyor ve...
  6. H

zaten fiber destekli modeminiz var diye gerek duymadılar
  7. H

artık çok geç valla yeni geçtim turknete. Böyle eziyet çekeceğimi bilsem geçmezdim
  8. H

o sari kablo ve fiber yeni sağlam yani. pazartesi günü türk telekom gelip takti bende türktelekomun fiber hızını begenmeyip aynı gün türknete başvurmuştum 1767284019 yok hocam normaldede müşteri hizmetlerine bağlanmıyorsunuz hiç bir şekilde herkes şikayetçi bu dırumdam
  9. H

1767283517 türknet gerek olmadığını söyledi gönderdikleri modem kullanıcı adı şifresini girip kendimizde hızlı bi şekilde kurulum yapabiliyormuşuz. ama türknete ulaşmak mümkün değil telesekretere atiyor o da yüzümüze kapatıyor
  10. H

3 gün önce türk telekom fiberden türknet fiber 1000mbps internete geçiş yaptım dün akşam modem kurulumu için kullanıcı adı ve şifreyi sms olarak yolladılar modem arayüzüne girip kullanıcı adı ve şifreyi yazip kurulumu tamamladim ama modemin internet ve dsl ışığı yanmıyor hiçbir şekilde müşteri...
Geri