Arama sonuçları: *

1. D

Hangi marka elektro gitar teli tercih etmeliyim?

Ibanez RG421 tsp-msp kullanıyorum. Tel değiştirme vakti geldi. En son Ernie Ball Regular Slinky takmıştım 10-46. Yine 10-46 tercih edeceğim ama hangi marka alsam bilemedim. Daha çok Metallica çalıyorum. Elixir markasının bazı tellerini gördüm uzun dayansın diye bir şeyle kaplanmış galiba tam...
  2. D

Ekranın sol üstünde mikrofon işareti

Radeon ayarlarındanmış düzelttim.
  3. D

Ekranın sol üstünde mikrofon işareti

CS2 oynuyordum alt tab attım sonra siyah ekran verdi, PC yanıt vermedi hiç bir şeye win+ctrl+shift+b yaptım yine bir şey değişmedi. En son PC'yi güç tusundan kapatıp tekrar açtım ve sol üstte mikrofon işareti cıktı. Bu nedir gitmiyorda? Yeniden başlattıktan sonra oldu.
  4. D

2500 TL mouse önerisi

Bir tık daha beklemem lazım o zaman.
  5. D

2500 TL mouse önerisi

Güzel duruyor bunu da araştıracağım. 1767370801 1 ay bekleyip Steel Series'in dragon lore kaplamalı mouse'u alsam.
  6. D

2500 TL mouse önerisi

Yok ilgilenmiyorum yani 2. el tercihim değil ki zaten 3200 de değil 3000 bine var şuan.
  7. D

2500 TL mouse önerisi

Neden 2500'e satıyorsunuz peki?
  8. D

2500 TL mouse önerisi

Şarjlı mouse kullanmak istemiyorum ki arkadaşında dediği gibi sıfırı 3000 zaten.
  9. D

2500 TL mouse önerisi

gaming odaklı arıyorum.
  10. D

2500 TL mouse önerisi

Razer cobra kullanıyordum 1 yıldır. Kopma sorunları çıktı sürekli USB'yi cıkartıyormuşum gibi ses gelip, bağlantı kopuyordu az önce oyunda da oldu, kırdım. 2 haftaya yeni mouse alacağım ne tavsiye edersiniz?
  11. D

Elektro gitar sesini discord'dan verme

Teşekkürler hocam.
  12. D

Sizin önerebileceğiniz bir uygulama var mı? Onu indirip aşama aşama yapabilirim belki.
  13. D

Daw dediğiniz şey nedir? Bende ses kartım ve mikrofonum var.
  14. D

Ses kartıyla kullanıyorum. Program amplitube 5 ve asio4all kullanıyorum. Arkadaşlarıma çalmak için discord'dan vermek istiyorum sesi ama nasıl yapacağımı bulamadım.
Geri