Hocam belirttiğim gibi bu işlerden anlamıyorum sadece buradaki bilgili arkadaşları dinliyorum, 2026-27 yılında en mantıklı sence 9070xt , 5070 veya 4080 hangisi her açıdan mantıklı olur hepsinin fps testini izledim gayet iyiler benim için
Hocam burda sayfalarda gezerken bir arkadaş bu sistemi toplamış bu sistemi nasıl buluyorsun performansı, fiyatı ve darboğaz yapmaması açısından veya senin topladığın sistem mi bu sistemi mi tercih ederdin?
Öğrendiğim iyi oldu bir kaç kişide 5070 önermiyordu Elden ring ARC raiders gibi oyunlar oynayacağım için ciddili ekran kartı istiyorum
1767532928
Ben buraya fotoğraf bırakayım dar boğaz yapmayacak performansı olarak birbirine uyumlu olacak özelleştirmeleri söylerseniz çok sevinirim
Dediğin özelleştirmeleri bakacam onun dışında pişmanım dedin ya hocam hangi açıdan dedin FPS test izledim 9070xt 5070 i her seferinde performans olarak geçiyor bilmediğim için sordum önerin hangisi
Hocam sen diyince daha tedirgin oldum şimdi hangi hazır sistemi almam gerekiyor bilmiyorum, dediğin gibi çöp çıkabilir sistem de önerdiğin özelleştirmeye açık sistem var mı