Arama sonuçları: *

1. sangalmangal123

Havit KB890L'de Caps Lock ve Windows tuşu yanıp sönüyor

Merhaba Havit KB890l klavyesine sahibim, Windows tuşu ile caps tuşu kırmızı ışık olarak yanıp sönüyor. Görselde sadece Windows tuşu yanıyor fakat ilk gördüğümde caps ile Windows tuşu kırmızı ışık ile yanıp sönüyordu, ayrıca klavyeyi kullanamıyorum hangi modda ise. Çözümü nedir? Şimdiden teşekkür...
  2. sangalmangal123

CoD MW Remastered da oyun donuyor.

xboxta oyun gözükmüyor.
  3. sangalmangal123

CoD MW Remastered da oyun donuyor.

Microsoft üzerinden aldım ve bir bölüm de kaldım. Yükleme ekranı çok yavaş yükleniyor ve tam yüklenme bitmeye yakın donuyor ve asla tepki vermiyor. Nasıl düzeltebilirim ?
  4. sangalmangal123

Çözüldü✓ Mouse ve mousepad önerisi

Ben razer önerebilirim. Model veremem ama razer sağlam markadır. Bir sorum var, ağırlıklı olarak hangi oyunları oynayacaksınız ?
  5. sangalmangal123

Çözüldü✓ Mouse ve mousepad önerisi

Steelseries QcK Large önerebilirim. Mousepad olarak.
  6. sangalmangal123

CS2 %1 Low Düşük FPS

PBO ne bilmiyorum. Resize bar heralde açık değildir bakmam gerekiyor.
  7. sangalmangal123

CS2 %1 Low Düşük FPS

Stok soğutucu değil Kule Tipi kullanıyorum sıcaklıkları sürekli kontrol ediyorum. Sıcaklıklar evden daha soğuk.
  8. sangalmangal123

CS2 %1 Low Düşük FPS

Gamepower Radus.
  9. sangalmangal123

CS2 %1 Low Düşük FPS

Dongle yok bluetooth olur mu ? 1771440023 1000hz kullanıyorum bilgisayarım RTX3060 R5 5600 16GB KC3000 1TB
  10. sangalmangal123

CS2 %1 Low Düşük FPS

Hocam zaten 1K HZ kullanmaktayım.
  11. sangalmangal123

CS2 %1 Low Düşük FPS

Yeni mouse aldım. Fakat oyun içinde bana %1 Low da düşük FPS yaşatıyor. Eski mouse de denediğim zaman kasmadan akıcı şekilde oynayabiliyorum. Mouse ye WiFi ile bağlandım.
  12. sangalmangal123

İndirdiğim Sürücü dosyası güvenli mi

Malwarebytes,ESET,Bit Defender da yakalamamış bende sizin gibi düşündüm.
  13. sangalmangal123

Kendi sitesinden indirdim. https://gamepowerpc.com/mice/radus-black/downloads burası idi.
  14. sangalmangal123

https://www.virustotal.com/gui/file/85636acb48514dfe9877dd5a92c8e391ca1ea140b76e79a694cb56737a5a9fc3 İndirdiğim sürücü güvenli mi? false/positive gibi görünüyor.
  15. sangalmangal123

USB WiFi adaptörü nereye takılmalı ?

Merhaba. Everest EWA300 modeli kullanıyorum. En iyi performansı alabilmek için USB adaptörü kasaya mı, yoksa anakart USB girişine mi bağlamalıyım ? Anakartım Gigabyte B550M DS3H.
  16. sangalmangal123

Proton VPN güvenli mi

Teşekkür ederim.
  17. sangalmangal123

Proton VPN güvenli mi

Proton VPN kullanmak istiyorum. Fakat birisi bana bu VPN'nin mining yaptığını söyledi. Ama bu Bedava Vpn'den başka iyi bedava VPN yok diye biliyorum. Güvenilir mi ? mining yapar mı ?
  18. sangalmangal123

1000TL ye klavye önerisi

Param fazla yok. Red Switchli bir klavye arıyorum aklımda Gamepower Lyra 60M var. Sizin önerdiğiniz var mıdır bu bütçede ?
  19. sangalmangal123

Counter Strike 2 drop sorunu

Yok. Ayrıca sorun çözüldü ekran kartı sürücüsünü güncelleyerek droplar ortadan kalktı.
  20. sangalmangal123

Counter Strike 2 drop sorunu

1.5K saatim var 11k eloyum hocam.
Geri