Arkadaslar cikti almam gerek ama yazicim surekli bu sekilde yazdiriyor hep kesik kesik yamuk sekilde, bunun cozumu nedir, neresi arzalidir. Uzun zamandir kullanmadim
Buda kafa hizalama yaptirdigimda cikan sonuc, renkli kartus bos ona dolum yapmadim.
Merhaba iyi günler, bugün browserdan 3.5gb lik bir winrar dosya indirdim indirmeden sonra bu kopukluk bir daha başladı ve şuan devam ediyor, öncesinde bir şey yoktu. Dünde kopukluk oldu ve kupukluk olmadan önce 10gb lik bir dosya indirmiştim. Bu sorun neden kaynaklanır acaba?
Bugün saat 16.00 da...
Bu şekil hata veriyor oysaki telefon numaramı kaydettim. Farklı bir telefon numarası da denedim olmadı. Bilen varsa yardım edebilir mi?
1711849641
ustam neden gülücük emojisi atıp saldınız anlamadım
https://www.hepsiburada.com/samsung...aza=EPATeknoloji&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.82.9 1. seçenek.
Samsung 50CU7000 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Fiyatı, Yorumları - Trendyol 2. seçenek.
Amazon.com.tr 3. seçenek.
Arkadaşlar bu üçünden birini daha uygun fiyata neredeyse 10k...
Kasam RANKER VIRGO bu ekran görüntüsü de kasanın rgb aydınlatma açma videosundaki bağlantılar. Benim kasamda beyaz olan baglanti yok. Bu bağlantının ne olduğunu bilmiyorum.
Bende xpg 3000mhz 8gb RAM var. Zamanında param çıkışmadıgı için ikincisini alamamıştım. Şu an RAM'i yükseltmek istiyorum. xpg 3200mhz 8gb olan RAM'i alsam ve aynı MHz değerlerinde çalıştırma şansım varsa çalıştırsam sıkıntı yaşar mıyım? Dual channel verimi olur mu? Anakartım B450-S2H.
PS4 kolum var bir PS3 kolu almak istiyorum çünkü PS4 kolundan daha ucuz ancak bu ikisi nasıl bağlanır bilmiyorum. PS4 kolunu DS4 Windows ile kullanıyordum PS3 kolunuda aynı uygulama üzerinden kullanma şansım var mı?
eski mousem g300s kablosunda sıkıntı var sanırsam durmadan kopukluk yaşıyorum o yüzden yeni mouse bakıyorum katar proyu gördüm 300tl ye alınır mı acaba
Merhaba, yemek sepetine yeni üye oldum ancak ENFES50 kodunu kullandırmıyor. Sadece yeni kullanıcılar için geçerlidir diyor. Hesabı açalı 1 saat anca olucak. Daha önce sipariş de vermedim neden kullandırtmıyor anlamadım.