Arama sonuçları: *

1. E

Laptop Alıcak Arkadaş 30-35k

https://www.trendyol.com/acer/nitro-lite-nh-daaey-001-i5-13420h-16-gb-512-gb-ssd-rtx3050-6gb-165hz-16-wuxga-dos-notebook-p-978020160?merchantId=357608&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&adjust_tracker=ejav2ha_253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme 32bin tl...
  2. E

Laptop Alıcak Arkadaş 30-35k

35bin tlden aşağısına bakmasın . 35 e 6 gb 3050 ekran kartlı bişey bulabilir
  3. E

🔥Forza Horizon 6 19 Mayıs'ta Çıkıyor!🔥

Rekor kırar satışları
  4. E

Taksi çıkması araç alınır mı?

Türkiyede ne olduğu belli olan tek arabalar taksi çıkması araçlardır. Aracı düzgün olan zaten eşine dostuna 2. el veriyor aracını. Piyasada ise kazadan sonra yarım yamalak toplanmış, al satçıların kar amacıyla perişan ettiği araçlar var. Bu ortamda taksi çıkması araç rahat rahat alınır. Ancak...
  5. E

PEUGEOT 208 1.4 HDİ ACTİVE ALINIR MI?

Tüm arabaların ibresi 6 hanelidir. Motorlar standart olarak testlerden geçer ve 1 milyon km garanti yapmaktadır. Önemli olan sizin iyi bir usta bulmanız ve sahte parçalara karşı dikkatli olmanız
  6. E

Konsinye araçta galeri ne kadar komisyon alıyor?

Konsinye yani müşteri aracı yazmışlar ilanda. Galeri ne kadar komisyon olıyor? Emlakçı gibi Yüzde mi alıyor
  7. E

Öneri Öğrenciyim 15-20 k arasına telefon almak istiyorum ne alabilirim ?

tecno camon 40 pro dxomark puanı belli
  8. E

40.000 TL Bütçe Telefon Tavsiyesi S24+ Alınır Mı? (38.999 TL)

Yarısı vergi zaten. Bizim ülkede 15-20.000 TL den fazla telefona para ayırmak gereksiz
  9. E

Çözüldü✓ Monitör tamir ücreti tahmini?

Monitör kullanım ömrü 10 yıl sanırım. Misliyle değişim iste bence
  10. E

❌İndirim Bitti! Next YE-58GFSG8-QLED 58" 14.143 ₺ !!!!

Anlayınca tekrar mesaj at o halde
  11. E

❌İndirim Bitti! Next YE-58GFSG8-QLED 58" 14.143 ₺ !!!!

Ne alaka Tr de satılan tüm tvlerin panel fiyatı belli
  12. E

Fuzuloto veya katılımevim ile araba almak

Bana mantıklı geldi uygun ödemeleri ama ötv si düşük ticari araç almakta fayda var. Millet ülke her an battı batacak diye bir an evvel takside girip bişeyler almaya çalışıyor. Tam bir kaos yaşanıyor şu an herkes borçlu. Dün haberlerde söyledi sadece bankalarda 3 trilyon kredi borcu varmış . Buna...
  13. E

40.000 TL'ye toplayabileceğim en iyi bilgisayar nasıl olur?

Fiyatlar çok saçma seviyeye geldi. Artık laptop bile masaüstü pc den ucuza geliyor yanında monitor bedava gibi bişey
  14. E

Çözüldü✓ Ekran karti tavsiyesi

9060 xt en mantıklı seçim olur
  15. E

Yardım 50-60K Arası Oyun için Laptop Önerisi

Epey sitesinde filtrele arat hergün yeni kampanya olabiliyor. Genelde msi , hp ve acer markalar oluyor
  16. E

Yardım 50-60K Arası Oyun için Laptop Önerisi

8 gb 4060 ve 16 gb ramli modellere bak. Onlar tam f/p oluyor 40-45 arası bulabilirsin
  17. E

Akdeniz Sanayi Online Garaj rezalet (ANTALYA)

Bir tavsiye üzerine Antalya Akdeniz Sanayide Online Garaj isimli firmaya gittim gitmez olaydım. Tam bir rezalet yaşadım. Araçtaki sorunu çözemedikleri gibi boşuna masraf yaptırdılar bana. İşin garip yanı bana öneren kişide bıraktı orayı benzer olaylar yaşamış. Aklımın almadığı asıl olay bu...
  18. E

Chevrolet Avea 1.4 Alınır mı?

Motor parçaları opel ile ortaksa alınabilir. Parça bol çünkü
  19. E

2013 Linea Motor Uyarısı

Müşür sensör hatası gibi geldi . Ama motor lambası yanmaya devam ediyorsa bence çekici ile servise gitmelisin
Geri