Arama sonuçları: *

1. spassstic

Hazır sistem öneri oem sistem öneri

Kendim dizmeyi bilmediğim için hazır sistem almak istiyorum ve iki sisteme göz attım açıkçası iyi olduğunu düşünüyorum ikisininde. Şu an bütçeme göre yüksek ama biraz gayretle alabilirim birini, sizce parasını hak ederler mi ve performansları iyi olur mu? Oynayacağım oyunlar Valorant, CS, CoD...
  2. spassstic

Donanım arşivi 17 bin masaüstü pc

Donanım arşivinin son videosunu inceledim ve bu fiyata 2. el iyi performans gösteren bi pc aynısından toplasam nasıl olur diye düşündüm, sizce yapılır mı arkadaşlar pc toplama geçmişim yok bilgi seviyemde az.
  3. spassstic

35k bütçede laptop önerisi

ne aldın ve memnun musun bilgilendirir misin
  4. spassstic

Gaming laptop önerisi

Çok araştırdım laptop ama çok fazla karmaşa var piyasada 35k civarı bütçeme uygun gaming laptop arıyorum valo cs rust tarzı oyunları oynamak ve ders için. Şu 2 laptopu araştırdım baya bütçeue en uygunları bunlardı lütfen bilgisi olanlar yanıtlarsa memnun olurum. https://app.hb.biz/PhVK3x0eocQm...
  5. spassstic

Yardım 35k gaming laptop öneri

Kral 45 watt bu laptop daha yüksek watt değerli lazım
  6. spassstic

Yardım 35k gaming laptop öneri

Çok araştırdım laptop ama çok fazla karmaşa var piyasada 35k civarı bütçeme uygun gaming laptop arıyorum valo cs rust tarzı oyunları oynamak ve ders için bilgisi olanlar yanıtlarsa çok memnun olurum.
Geri