Arama sonuçları: *

1. E

45w ac adaptör yeterlimi

Arkadaşlar i51235U işlemcili laptopum var normalde stress testinde Turbo boosta 4.4 GHz'lere çıkabilmesi gerekirken Turbo hızda test sırasında 1.28 GHz'ye düşüyor ısınma vs. yok laptopu aldığımda orjınal 45W HP adaptör verdiler 65W olsa bir şey fark eder mi?
  2. E

I5 1235u hızlandırma

i5 1235u laptopum var bd prochot nasıl kapatabilirim
  3. E

I51235u turbo hızda bir türlü çalışmıyor

yani bunun gibilerine bakıyordum galiba o zaman çok da kötü tercih yapmamışım
  4. E

yaz tatilinde çalışınca elime para geçmişti biraz acele ettim ama yapacak bir şey yok kötü bir laptop değil , sadece amd laptopun dahili ekran kartı bir tık daha iyi oldugu icin almayı dusunmustum
  5. E

aslında amd marka bir laptop alıcaktım ama ordaki çalışan intel al diye tutturdu bunu aldım işlemci iyide laptopun kendiyle ilgili bir sorun galiba, günlük kullanımda hiç bir sıkıntım olmuyor oyun ise gta5i valo falan oynatıyor ama merak ettim başka birinde daha bu işlemci vardı daha yüksek...
  6. E

ilk aldıgımdada boyleydı galiba
  7. E

hiç bakım yaptırmadımki aldıgımdan beri 2023 agustosta aldım 1767892070 kanka görev yöneticisinde genelde 1,8 ghz de dolasıyor asıl sıkıntı orda
  8. E

üstteki test hali alttaki normal hali
  9. E

kanka şimdi test yapılmış hali aşağıda nasıl çözebilirim voltaj sorununu orjinal adaptör kullanıyorum aslında
  10. E

throllestoptan yapabilecegim en iyi ayarları yaptım , ne oyun oynarken ne de stres testte 2 ghz yi geçmiyor , hp laptop
  11. E

i51235u laptopum var sıcaklık gayet normal sıcaklık sıkıntısı yok , yüksek performans modunda yük altında 3 4 ghz yi görmesi lazım ama 2 ghz yi geçmiyor ne yapabilirim
Geri