Arama sonuçları: *

1. Ahmet.Efe.t

Casio saat kutusu orjinalmi

yani öyle gibi bende ne düşündüğümü bilmiyorum 1768482600 seikolar çok güzel de çok pahalı geliyo
  2. Ahmet.Efe.t

[H3 id='URLhttpsforum.donanimarsivi.comkonucasio-saat-kutusu-orjinalmi.119900810788550-MTP-1302DA-2A2VMTP-1302DA-2A2VURL']MTP-1302DA-2A2V[/H3] sizce busaati alayımı
  3. Ahmet.Efe.t

[H3 id='MTP-1302DA-2A2V+bunu+alsam+sizce+nas'][/H3] 1768409004 teşekürler
  4. Ahmet.Efe.t

malesef tanıdığım yok
  5. Ahmet.Efe.t

tamam teşekürler 1768402617 tamam teşeküler
  6. Ahmet.Efe.t

Hepsi Burada dan Mena ithlatan Casio saat alıcamda Mena İthalat güvenilir mi?

Hepsi burada da Mena İthalat güvenilir mi?
  7. Ahmet.Efe.t

teşekürler
  8. Ahmet.Efe.t

henüz almadım
  9. Ahmet.Efe.t

6.800 abi 1768401644 https://www.hepsiburada.com/casio-mtp-1302pd-2a2vef-erkek-kol-saati-p-HBCV00004XMYQ3?magaza=MENA%20İTHALAT linki de bu
  10. Ahmet.Efe.t

tamam teşekürler 1768400436 henüz almadım trendyolda bu fotorafı paylaşmış alan biri bende bu saati almayı düşünüyorum ama orjinaliğinden şüpeliyim 1768400462 tamam teşekürler
  11. Ahmet.Efe.t

Yardım Hepsi burada Mena İthalat güvemnilirmi

hepsi buradadan Mena ithalat adlı markadan bir saat alacağımda güvenilir mi?
  12. Ahmet.Efe.t

Bu Casio kutusu orjinalmi
  13. Ahmet.Efe.t

Saat Group güvenilir mi??

tamam çok teşekürederim
  14. Ahmet.Efe.t

Saat Group güvenilir mi??

Hepsi Burada`da bulunun Mena İthalat adlı marka`ya bi saat için sorduğum sorular sonucunda onların saati Saat Group,Has saatten aldıklarını ve bu iki markanın aynı marka olduğunu söyledilier saat orjinalmidir alayımı
  15. Ahmet.Efe.t

Has Saat güvenilir mi?

Tamamdır teşekürler iyi akşamlar
  16. Ahmet.Efe.t

Has Saat güvenilir mi?

Yani çakmamı?
  17. Ahmet.Efe.t

Has Saat güvenilir mi?

Ben Casio marka bir saati Hepsi Burada üzerinden satın almayı düşünüyorum satıcı Mena İthalat adında bir marka ve saati Has Saat`den aldıklarını bundan dolayı farklı kutulu olduğunu ve kutunun Ersasaat`e satılan aynı modelin kutusundan bu yüzden farklı olduğunu söylüyorlar sizce saat...
Geri