Arama sonuçları: *

• Users: SnTR
  • Order by date
  1. SnTR

🔥İndirim Honor 90 512 GB 12 GB Ram + Kulaklık 14.999 TL

İstanbuldan aldım hocam ama kastamonuda bi mağazadan 30k ya kayıtlı buldum sonradan.
  2. SnTR

8. ayın dolmasına 3 gün falan kalmıştı yeni yıla girerken. Şüphelenmiştim yenilenmez diye ama yenileniyormuş gerçekten. 30 günde bir mesaj yolluyorlar e-devletten.
  3. SnTR

Samsunda hiçbir yer çekmiyor hocam zaten 1710678527 27k'ya yurtdışı S23 Ultra aldım çift sim olduğu için yaklaşık 4+4 ay olarak kullandım yılbaşında ise yenilendi tekrardan 4+4 şeklinde. Geriye kalan 4ü imei atmayı düşünüyorum. Bunun dışında telefon gayet stabil, pcyi zorlayan oyunları bile 60...
  4. SnTR

XMP 2 Ram profilini seçtim ekran gelmedi.

Monster Abra A5 v18.2 bilgisayarıma yakın zamanda 32gb(3200 cl22) ram taktım. Bios ve görev yöneticisinde 2933 mhz olduğunu gördüm ve xmp profillerini denedim. XMP 1 profilini denediğimde yine 2933 gösterdi bu yüzden XMP 2'yi denedim ve değişiklikleri kaydedip yeniden başlattım. Bir süre...
  5. SnTR

m.2 ssd tam hızında çalışmıyor

ssd nin kurulu olduğu diskte zaten 1 diskim var
  6. SnTR

James Donkey 619S klavye alınır mı?

Bende 610 red switch var tek sıkıntısı arada nadiren çınlama olması. 130₺ ye aldım memnunum.
  7. SnTR

m.2 ssd tam hızında çalışmıyor

PC: Monster Abra A5 v18.2 SSD: Crucial P2 500gb Model No: CT500P2SSD8 Crystal Diskmar hızı tam gösteriyor: Dosya aktarımında ise (60gb Witcher3 doyası) 200mb/s den başlayıp 30mb/s e kadar düşüyor. Ancak zipe sıkıştırırken, dosya atarken yada indirme yaparken en fazla 40'a çıkıyor. Windows...
  8. SnTR

Rampage Miracle X4 Kurulum hatası(Çözüldü)

Arkadaşlar sorunun kaynağını bulamadım ama çözümü şu: Başta çıkan "KB3033929" hatasına "Tamam" dedikten sonra kurulum dilini Türkçeden İngilizceye alıyoruz ve kurulum başarılı bir şekilde tamamlanıyor. Bu sanırım diğer Rampage kulaklarda da işe yarıyor.
  9. SnTR

Rampage Miracle X4 Kurulum hatası(Çözüldü)

2 gün önce windows update geldi ve driver kullanım dışı kaldı. Normalde windows update geldiğinde driveri yeniden kurardım ve her şey düzelirdi ama bu sefer driver tekrar kurulamıyor. Windows sürümü: 21H1 Aldığım hatalar: (Genel olarak alınan bir hata sanırım) Eskiden bu hatadan sonra...
  10. SnTR

Wallpaper Önerisi 1920x1080

Kendi çektiğim manzara fotoğrafını atacaktım site en fazla 4.5mb izim veriyo hü(fotom 4k 11mb)
  11. SnTR

Sevgili olmayan kız arkadaşa alınacak doğum günü hediyesi?

Telefon kaplığı alabilirsin yada kullanıyorsa bandana falan
  12. SnTR

Arkadaşlarımla rahat konuşamıyorum. Nasıl düzelebilirim?

Konuşmayı sen başlat?
  13. SnTR

Okan ve Kent Üniversitesi sizce nasıldır?

12 oldum seneye tutturabilirsem oraları tutturmak istiyorum(arkadaşla seçtiğimiz için). Alanlar hemşirelik ve İngilizce öğretmenliği.
  14. SnTR

İhtiyarı satmak istiyorum sizce kaça okuturum? Özellikleri açıklamada!

Laptop piyasası zaten azıcık kazık oradan yürürüm xd 1622535060 ilden ile değişiklik gösteriyor zaten
  15. SnTR

Sürücüleri tam, bakımı 4 ay falan önce yapıldı(kendim yaptım :f)
  16. SnTR

Acelem yok sayılır lâkin benim için kusuru artık terraria bile açamıyor onun dışında ofis işleri ve günlük kullanım(video, müzik dinleme v.b) için gayet iyi bir bilgisayar.
  17. SnTR

Laptop: Toshiba Satallite C55-C Özellikleri: 1366*768 60Hz İntel i5 5200U (2 Core 4Threads) 2.2GHz İntel HD Graphics 5500 8 GB (Çift kanal) DDR3 2350 MHz Hitachi 500GB Sata 3 5400Rpm Bilgisayar 2015 çıkışlı. 4GB Ramli versiyonu 2k demişler, ben 2.5k eder diye düşünüyorum.
  18. SnTR

Test Olmaya Gitmeli Miyim Sizce?

Tat/koku kaybı bazen hastalığın yarısında geliyor. Ama durma git.
  19. SnTR

birden bilgisayarım kasmaya başladı

Windows 10 güncelleme yaptımı? Benim bazen güncelleme yaptıktan sonra pc ölüyor. Sürümü geri alınca düzeliyor.
  20. SnTR

Aliexpress hangi şube ptt veriyor

Benim hep ptt den geldi. Ama bazen kargo sistemi çöküyor, ürün elime geldiğinde "ulaşıldı: çin" yazıyordu.
Geri