Arama sonuçları: *

1. C

BU USB HUB I ALMALIMIYIM SİZCE NASIL?

o ürünü kullandınmı öneriyormusun 1587484884 PEKİ ARKADAŞLAR BU CİHAZ USB 2.0 AMA ADAPTÖRLÜ APPA DİYE BİR MARKA YAZIYOR KULLANAN 28 KULANICININ OKUDUĞUM YORUMLARA GÖRE 2 3 KİŞİ DIŞINDA ÇOĞU MEMNUN SADECE İÇİNDEKİ MALEZEME BİRAZ HAREKET EDİYOR DİYORLAR BUNDAN KULLANAN VARMI ARAMIZDA VE TAVSİYE...
  2. C

BU USB HUB I ALMALIMIYIM SİZCE NASIL?

BU USB HUB I ALIP SADECE KLAVYE VE MOUSE BAĞLIYACAM BİR SORUN ÇIKARTIRMI KULLANAN VARMI
  3. C

NOTEBOOK RAM TAKMA

NEREDENBAKACAM AİDA DA 1587480307 TAM OLARAK NERDE YZIYOR BİR YARDIMCI OLURMUSUNUZ
  4. C

NOTEBOOK RAM TAKMA

DOSTLAR ŞU ANKİ NOTEBOOKTA 4GB RAMİM VAR VE ANAKARTIN DESTEKLEDİĞİ RAM VOLTAJINI BULAMIYORUM CİHAZ 16 GB KADAR DESTEKLİYOR NORMALDE 4 SLOT VAR VE BEN BİR 4GB DAHA ALIP TAKACAM DAHA PERFORMANSLI OLUR DİYE RAM İN VOLTAJ DEĞERİNİ CPU-Z PROGRAMINDA GÖSTERMİYOR (CPU-Z SPD BÖLÜMÜNDE) BAŞKA BİR...
  5. C

WEBTEKNO SUPERİOR BRONZE

HELP BU ARADA RYZEN 5 1600 12 NM SOKET 3.2 GHZ YADA AMD Ryzen 5 2600 Soket AM4 3.4GHz/3.9GHz 19MB Önbellek 65W 2.Nesil Multipack ( Kutusuz ) İşlemci BUNLAR İNCEHESAP.COM DAKİ VERİLERDİR GELECEK SENE İÇİN HANGİSİ DAHA MANTIKLI YADA B450M ANAKARTA 3.NESİL RYZENLERE KADAR DESTEKLİYOR GİDİP 1600...
  6. C

WEBTEKNO SUPERİOR BRONZE

Arkadaşlar bu bilgisayarı almayı düşünüyorum 1. AMD Ryzen 5 1600 2.Asus B450M Dragon Soket AM4 DDR4 ATX Gaming Bulk Anakart 3.Team T-Force Vulcan Z 8GB (1x8GB) DDR4 3000MHz CL16 Kırmızı Gaming Ram 4.Asus Phoenix GeForce GTX 1650 Super 4GB GDDR6 Gaming Ekran Kartı 5.Adata SU630 480GB SSD Disk...
  7. C

Yardım Laptop açılırken siyah ekranda kalıyor

Bilgisayarın çökmüş olabilir bir kurtarma yada yeniden başlatma seçenekleri geliyormu.
  8. C

Bilgisayarın kendi kendine kapanma sorunu

PEKİ BENİ KAÇ AY İDARE EDEBİLİR ŞU ANKİ VİRÜS DURUMUNDA KASAYI KENDİM AÇAMAM SİZCE 3 AY İDARE EDERMİ GÜNLÜK İŞLER İÇİN BİDE 3-4 SAAT OYUN OYNASAM KAÇ AY GÖTÜRÜR YADA ZORLASAM ANAKART YANARMI
  9. C

Bilgisayarın kendi kendine kapanma sorunu

Dostlar Bilgisayarımın oyun içinde kapanma problemi vardı az çok araştırdım soğutmada problemi olduğunu öğrendim. Geçen günkü yazıma aldığım cevaplarda herkes termal macun değiştir demişlerki haklılar 6 senedir kullandığım Laptopun ne kasası temizlendi ne de termal macunu değiştirildi. Onları...
  10. C

Gta 4 ÜN Steame neden eklenmedi

Dostlar bugün normalde Gta 4 ün steame tekrardan girmesi gerekiyordu ancak daha halen steam mağzada görünmüyor ne zaman tekarar satışa sunulucağı konusunda bilgisi olan varmı
  11. C

Laptopun kapanma problemi

Dostlar selamlar bir kaç yerde araştırdım fakat bulamadım yardımcı olurmusunuz... İntel 4. nesil 2çekirdekli 1.9 ghz de çalışan ve içinde gömülü intel grafik kartı bulunduran i3 4030u işlemcili bir bilgisayarım var. oyun oynarken kapanmazdı ama artık işlemci 78 dereceyi gördüğünde kapanıyor...
Top Bottom