Arama sonuçları: *

• Users: abu.
  • Order by date
  1. abu.

Yardım Arkadasima Fiyat Performans Laptop Lazim FPS Oyunu Fln Oynicakmis

Valla laptop cahiliyim ama son zamanlardaki zamlardan sonra falan bu butceye bise bulmak zor biliom yardiminiza muhtaciz
  2. abu.

Yardım Arkadasima Fiyat Performans Laptop Lazim FPS Oyunu Fln Oynicakmis

Arkadsima laptop lazim Buce 35 k artirmayalim dahacok ona destek olmak icin iyibi oyun lapopu ariom ucuz olsun pls Suanlik aklimdaki model su sekilde
  3. abu.

Çözüldü✓ Psu Alcam 750w Bilinen Bir Marka İstiyorum

Tamamdir tesekur ederim göz onunde bulundurarak secim yapcam ama rajintek guzel gibi gelmeye basladi arastircam biraz daha
  4. abu.

Ya yanlış anladın sen beni bu konuda sadece bilinen bir marka olma taraftariyim demistim cunku cok bilmedigim bir şey i almaktansa en azindan diger taraf daha guvenilir gelio ama bu benim bilgisizligimden kaynakli sharkoon olsun rajintek olsun arastirmadim pek kalitesinden supeliyim ama psu tier...
  5. abu.

Yardım Anakart Alcam Yardim Lazim

Tamamdir tesekur ederim☺️☺️☺️
  6. abu.

Anladimm 1789846000 Twsekur ederim
  7. abu.

Size aptalca gelebilir ama ben markalari bilmedigimden mesafeli yaklasiyorum bu psulara 1789845470 Ne onerion peki sen
  8. abu.

İşlemciyi sonra yukseltmeyi dusunuyorum yani bin lira daha ekleyip b650mk yerine b850mk almam daha iyi olur mu sizce islemcik gucsuz ama guclu bisey almak istiyorum ilerde ondan dolayi ileriye donuk olsun istiom vede sizce 6600e daha iyi anakartlar varmidir
  9. abu.

Butcce 5k İslemci 7500f Asus primd b650mk almayi dusunuom Sizce ne alabilirim bu fiyata
  10. abu.

Begendim bunu
  11. abu.

2. El istemiyorum
  12. abu.

Suan aklimda bu var Butce 5k Bu fiyata daha iyisi varmidir Bide bilinen bir marka olsun bilinmeyen bir marka istemiyorum
  13. abu.

Yardım Sizce Bu Kasa Alınır mı?????

Hangi gunler gaming gecesi oluo ki valla bilmiom
  14. abu.

Yardım Sizce Bu Kasa Alınır mı?????

Eee bu fiyat bandına bu alinir mi sizce beyler yoksa daha iyileri var midir
  15. abu.

Yardım Sizce alinir mi biraz arastirma yaptim

Ben bunu buldum 6600tlye daha iyisi varmi bilmiyorum ama suan bunu acam gibi baska onerisi olan varsa onerilere acigim uzun omurlu olabilirse iyi olur
  16. abu.

Çözüldü✓ Ddr4 6k anakart onerisi

bi yandan b550 alasim gelio ama A520 almakta mantıklı ileriside ddr5 yapmak icin A520 alicam teşekur ederim
  17. abu.

5600 kalabilir ama 520yi artirsak nasi olur
  18. abu.

Sagolasin 1769218382 Ee bide islemciyi arttiril ana kartida arttirsam ne almami onerirsin
  19. abu.

5 5500
  20. abu.

Ben msi b550-a pro almayi dusunuom ama sizin tavsiyelerinizi merak ediyorum benim dusundugum ana kart iyi mi kotu mu ne onerirsiniz falan
Geri