Arama sonuçları: *

1. kurosaki_22

Instagram İnstagrama pcden giriş yapılmıyor

Benim de aynı sanırım sunucu olarak bir sorun var.
  2. kurosaki_22

Yardım Depolama İhtiyacım var

500GB SSD: https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-yeni-bilgisayar-icin-para-biriktiriyorum-1229902899/detay 500GB HDD...
  3. kurosaki_22

Öneri Ekran kartı olarak neler alınır

Vay be! Eski diye mi bu kadar düşük girmişler acaba? O kart daha fazlasını hak ederdi bence. Hele ki 32GB RAM bile 20 bin TL'yi hak ediyorsa...
  4. kurosaki_22

Çözüldü✓ EXPO açınca adrenalin çöküyor ve pc kilitleniyor

RAM'ler A2 ve B2 slotlarında değil mi?
  5. kurosaki_22

Öneri Ekran kartı olarak neler alınır

12 bin TL'ye RTX 3080 kalmamıştır artık. RX6800 12 bin civarı olabilir onu bilmiyorum. Zaten RX6800 1080p veya 1440p'de daha verimli çalışır. RTX 3080 2160p için tasarlanmış bir model.
  6. kurosaki_22

Öneri LENOVO İ7 13650HX 24GB RAM 5060 LAPTOP 55099 TL

Hayır HX işlemci olanların çoğu yakıyordu. Bu da HX ama revizyondan haberim yok yine de riskli bence. Ryzen işlemcili bir model hem oyun için daha yüksek performans verir hem de daha sorunsuz olur. Fakat fiyat konusunda fark edebilir o kısmı bilmiyorum. Özellikle Orta Doğu'dan gelen modeller...
  7. kurosaki_22

Monitör konusunda yardım gerekiyor

Bu monitörleri 240Hz'de kullanınca ekranda yatay çizgiler beliriyor (scan line) onun haricinde tizen işletim sistemi dolayısıyla arayüzü çok kötüymüş. 165Hz'de kullanınca sorun olmuyor demişler. Fiyatına göre yine de iyi 165Hz olarak değerlendirirsek.
  8. [EDİRNE/KARGO] G.SKILL TRIDENT Z RGB 64GB (2x32) 4000MHz CL18 – ÖMÜR BOYU GARANTİLİ (TR'DE TEK)

Comment by 'kurosaki_22' on the classified ad '[EDİRNE/KARGO] G.SKILL TRIDENT Z RGB 64GB (2x32) 4000MHz CL18 – ÖMÜR BOYU GARANTİLİ (TR'DE TEK)'

İnsan bir piyasaya bakar öyle konuşur. RAM krizi var evet ama kimseye 65 bin TL'ye DDR4 RAM veremezsin. Ayrıca 10 bin TL'ye sıfır 16x2 kitler var. İkinci elden daha kalitelisini 10 bin TL'ye bulabilirsin. Gereksiz bir ilan. Sondan 1 sıfır atarsan iyi olur.
  9. kurosaki_22

Öneri SIMGOT EP5 ve Yanında Ses Kartı Almayı Düşünüyorum Mantıklı Mı?

O ürün hakkında bilgim yok ben Asus bilindik bir marka ve bu fiyatta en iyilerden diye önerdim. Bu daha iyiyse alıp deneyin. İade seçeneği olan bir yerden alın, beğenmezseniz iade edin.
  10. kurosaki_22

İdefix güzel diye biliyorum parçalara bakarken arada giriyorum fiyat olarak da uyguna veriyor ve akakçe gibi siteler de öneriyor bu siteyi. Sorun yaşayacağınızı zannetmiyorum ama garant olsun derseniz size kalmış.
  11. kurosaki_22

Bilgisayar bir anda yeniden başladı

Aşırı ısınma olabilir mi?
  12. kurosaki_22

Kendinden ses kartlı bir model alabilirsiniz bence daha mantıklı olur. Bütçen ne kadar bilmiyorum ama bu kulaklık seni uzun süre üzmez. https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-asus-rog-pelta-kablosuz-mikrofonlu-kulak-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,741965662.html
  13. kurosaki_22

Yardım Lenovo Ideapad Slim 3 Driver yok

Linux mint 800-1000 arasında kullanıyor boşta. Ben onu kullanıyorum gayet memnunum arayüzü de windows'a oldukça benziyor.
  14. kurosaki_22

Linux açık kaynak kodlu halk tarafından geliştirilmeye açık işletim sistemleri diyebilirim. Tabii ki microsoft gibi burda da yüksek kalitede bir sürü mühendis ile geliştirilen işletim sistemleri var. Fakat valorant bu işletim sistemlerinde oynanmıyor. Valorant'ın yani RIOT'un anti-cheat sistemi...
  15. kurosaki_22

Siz bilirsiniz WİN11 tabii ki daha stabil olacaktır hala daha güncelleme almaya da devam ediyor. İnsanların win11'e geçmeme sebepleri arasında RAM kullanımı önemli rol oynuyor. win11 boşta 4.5-5GB RAM harcarsa şaşırmayın. Edit: Benim de 8GB RAM'im var o yüzden linux'a geçtim. Vanguard...
  16. kurosaki_22

Yok hocam driverlardan gerekli olanları ilk kurulum aşamasında otomatik kuruyor.
  17. kurosaki_22

Samsung indirim kuponu

G3 değil G4'ten bahsediyoruz zaten. G3'ün ghosting sorunlarını bilmeyen yok. Millete zarar etsin diye alış-veriş yaptırmıyorum merak etmeyin.
  18. kurosaki_22

Cpu Sıcaklığı Yüksüz 55-65 Arası

Hocam siz hissetmeseniz bile sıcaklık değerleri doğruysa işlemci için sağlıklı değil. En fazla 80-85 derece olması gerek. Aşırı etkisi olmasa da BIOS sürümünü güncellemeniz iyi olur. Ekran kartı driverlarınızı da kontrol edin. Sonucu yazarsınız format ile gereksiz uğraşmayın şimdilik.
  19. kurosaki_22

Öneri PowerBoost 23,8" 100Hz IPS nasıldır ?

Kağıt üzerinde Twisted marka daha iyi duruyor. Zaten Trendyol üzerinden alırsanız müşteri hizmetlerinde de sorun çekmezsiniz.
  20. kurosaki_22

Çözüldü✓ Ryzen 7 7800x3d işlemci için anakart önerisi

Yok hocam 8 pin standart artık CPU için. Ekran kartı için zaten 6+2 istiyor. Sorun yok.
Geri