Arama sonuçları: *

• Users: dqww
  • Order by date
  1. D

Lenovo Idea Tab Pro - Honor Pad V9 - Huawei MatePad 11.5s

10.9 inçlik bir tablet işimi görür mü bilemiyorum samsung için donanım açısından lenovo ile büyük bir farkları yok üst düzey işlerde yapmayacağım zaten mağazaya gidip bakacağım teşekkür ederim dostlar.
  2. D

Peki Poco M1 ile Poco X1'e ne diyorsunuz? Benim için Kalem önemli ders için dediğim gibi ekranda büyük olsun ağırlık önemli değil hocam benim için masada çalışıcam çünkü çok etki ediceğini sanmıyorum bilemiyorum hangisini seçmem gerektiğini.
  3. D

Huawei'de Youtube gibi Google servisleri yoksa direkt elerim bunu bilmiyordum çünkü genel amacım ders arkadaşlar not soru çözümü ve video oyunda arada bir olacak şekilde. Benim için kalem önemli yani kalitesiz bişey istemiyorum Samsung önermişsiniz ama ekranı küçük gibi 10.9 yeterli olur mu?
  4. D

Selamlar bu 3 tablet arasında kaldım ekranı büyük olsun kalemi iyi, işletim sistemi de iyi olan bir tablet arıyorum fiyat olarak 15-16 arasındayım. Kullanım amacım ders,video,dizi film oyun odaklı ama genel olarak ders için alacağım Lenovo'da 128GB olan versiyonu seçtim ama işletim sistemi zayıf...
Geri