Arama sonuçları: *

1. S

Çözüldü✓ MX6 TERMAL MACUN KIVAMI ÇOK KATI

sağolasın hocam ben çok bilmediğim icin sasirdim mx4 kullaniyordum normalde arkadas laptop icin mx6 onerdi daha onceden masaustu kullaniyordum
  2. S

iste ondan emin olamadim ilk defa bu kadar kati macun gordum az once bi test ettim nohut kadar sürdüm seffaf plaka ila bastirinca yayiliyor 1769605350 sağolasınız arkadaşlar ilk defa bu kadar katı görünce emin olamadım malum teknolojik cihazlarda pahalı artık insan korkuyor bozulur mu bişey olur...
  3. S

hocam o zaman ürünün orjinalliği dışında bir şeye takılmama gerek yok ürünüde kontrol ettim orjinal herhalde tüp içinde bozulmaz kendi kendine
  4. S

yaymadan kullanmayı dusunuyorum hocam sitesinde öyle uygulamışlar tek endişem zarar vermesi ve bu ürünün bir ömrü var mı emin olamadım teşekkürler cevabınız için
  5. S

hocam endişem acaba ürün bozulmuş olabilir mi bunların tüp içinde herhangi bir ömrü var mı anlayamadım qr ve kodu okutunca orjinal onda sıkınt ki yok ama bu macun bildiginiz hamur gibi yaymak imkansız 1769602709 hocam macun bildiğiniz oyun hamuru gibi şimdi sürsemmi laptopa sürmesemmi emin...
  6. S

arkadaslar baslikta belirttigim gibi laptopa bakım yapicam mx 6 tercih ettim elime geldi ürün orjinal sitesi üzerinden doğrulamab yaptım qr da okuttum kodu kendimde yazdım orjinal ürün fakat kıvamı çok katı geldi sorun yaratır mı ? spatulayla yayılabilecek gibi değil
  7. S

Yardım HP Victus 15 bakımı konusunda yardım

hocam ben eski pclerimde hep oyle yaptim sanirim bundada oyle yapicam sadece puttylere dokunmayacam anladigim kadariyla
  8. S

hocam mx6 cok sorun yaratir mi butcem biraz sıkısık öğrenciyim
  9. S

arkadaşlar selamlar öncelikle hp victus 15 bilgisayarım var 2.el almistim uzerinden 6 ay gecti ve fan tozlandi aldigimda temizdi bilgisayarin garantisi yok bitmis o sebeple bakimini ben yapicam daha önce laptop bakimi yaptiğim oldu ama yanliş yaptiğim seyler varmis sanirim arkadaslara sorunca...
Geri