Arama sonuçları: *

1. M

Colorful Battle-AX B650M + DDR5 RAM uyumluluğu (iGame Centerla kontrol)

Tamam hocam google yazdım bulamadım onun linkini istiyorum işte sizden mesela şu an gskill kafama yatıyordu anakartın sitesinde de var ama rgb konusu belirtilmiyordu işte baktığınız yerin linkini atabilirsiniz söylenmek yerine
  2. M

Yanlış anlamayın kendi veya çevrenizden tecrübeniz mi bir kaynağa dayandırarak mı söylüyorsunuz yani emin olmanızın kaynağı nedir? Yoksa onu da alıp iade ile uğraşmak istemiyorum.
  3. M

Hocam corsair daha önce hiç bir ürününü kullanmadım bu büyük markaların "kendi ekosistemine" entegre etme zorlamasına aşırı gıcık oluyorum. O yüzden ilk seçeneğimde ramleri iade etmek var. Signal RGB ve OpenRGB gibi yazılımları denedim onlarda anakartı görmedi. 2020de topladığım bilgisayarımda...
  4. M

Merhaba, Colorful Battle-AX B650M (AM5) anakart kullanıyorum. DDR5 Corsair Vengeance RGB RAM aldım fakat RGB aydınlatmayı Colorful iGame Center üzerinden kontrol edemiyorum. Corsair iCUE çalışıyor ancak iCUE içinde ASUS / MSI / Gigabyte plugin’leri var, Colorful için herhangi bir plugin...
Geri