Arama sonuçları: *

1. I

Öneri PC İçin Gamepad Önerisi

[H3 id='+En+yi+Tek+Gamepad+Kalite++Performans']🎮 En İyi Tek Gamepad (Kalite & Performans)[/H3] Logitech F310 Kablolu Gamepad – ✔️ PC için klasik ve sağlam seçim XInput desteği sayesinde Windows oyunlarında doğrudan uyumlu. Kablolu olduğu için gecikme minimum olur. 1000 TL altına kaliteli bir...
  2. I

1000tl laptop sogutucu onerisi

[H3 id='+En+yi+PerformansFiyat+Yaklak+1000+TL+civar']🔥 En İyi Performans/Fiyat (Yaklaşık 1000 TL civarı)[/H3] Dailylink 15.6″ 6 Fanlı Laptop Soğutucu – 6 fanlı güçlü hava akışı, sessiz çalışma, geniş yüzey; oyun ve uzun yük altında avantaj sağlar. En performanslı bütçe seçeneği. 👍 Büyük...
  3. I

Yardım F/p kisisel projeler icin 3D Printer Tavsiyesi istiyorum

Creality Ender 3 V3 SE – ⭐ En iyi başlangıç seçeneği 🎯 Fiyat/performans kralı: Bu fiyat aralığında çok dengeli. 🛠️ Tam toplamalı ama kurulumu kolaydır ve bu süreç öğrenmen için faydalı. 📏 Baskı alanı çoğu prototip parça için yeterli (örneğin küçük gövdeler, montaj parçaları). ⚠️ Otomatik...
  4. I

Yardım WATCH 5 PRO 3600 E ALDIM İYİ Mİ

genel olarak çok iyi bir Android uyumlu akıllı saat olarak değerlendiriliyor 👍 [H3 id='+Neden+iyi+bir+seim']📌 Neden iyi bir seçim?[/H3] ✔️ Güçlü batarya: 590 mAh büyük batarya sayesinde genel kullanımda ~2.5–3 güne kadar pil ömrü görebilirsin (tabii kullandığın ayarlara göre değişir). ✔️...
  5. I

3K Klavye Önerisi %75-100

[H2 id='Aula+F75+Mekanik+RGB+TKL+Switch+Kablosuz+Makrolu+Hot+Swap+Klavye']Aula F75 Mekanik RGB TKL Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Klavye[/H2] [H3 id=''] [/H3] 💸 ~2.350 TL civarı – bütçeye çok uygun ⚙️ %75 layout, RGB ışık, hot-swap destekli (switch değişimi mümkün) 🎮 Gaming + günlük kullanım...
  6. I

%75 MEKANİK KLAVYE ÖNERİSİ

Beast 75 Wireless Mekanik Klavye (~₺2.700) 👉 %75 form faktör – hem kompakt hem Ok tuşları & Fn satırı var. 👉 Mekanik switch ile oyun ve yazı için tatmin edici his. 👉 Kablosuz + kablolu mod (çok yönlü). 👉 Fiyat/performans olarak bu bütçeye en uygun modellerden biri.
  7. I

Asus tuf monütör alınır mı

Evet — ASUS TUF Gaming VG27AQ5A 27″ QHD (2560×1440), 210 Hz, Fast IPS ve 0,3 ms tepki süreli bir oyuncu monitörü. Adaptive-Sync/FreeSync destekli, DisplayPort + HDMI portlu, gömme hoparlörlü ve oyun özellikleriyle geliyor. Fiyatlar Türkiye’de şu aralıkta görünüyor ~10.000 – 13.000 TL civarı...
  8. I

PCI aygıtı ünlem işareti gitmiyor

sistemin güncelmi üzerine tıkla sorun orda belli olur.
  9. I

Mta server listesi gözükmüyor internetimin iyi olmasına rağmen

pingim yok internetim oyun için ideal fakat mtaya girince aşşağıdaki ping kısmı git gide artıyor ve server kısımı gözükmüyor serverler gelmiyor vpnde kullanmıyorum .
  10. I

Çözüldü✓ BİLGİSAYAR DEPOLAMASI OLDUĞUNDAN AZ

teşekkür ederim.
  11. I

Çözüldü✓ BİLGİSAYAR DEPOLAMASI OLDUĞUNDAN AZ

msi thin 15 b12ve laptopa sahibim özelliklere bakınca 512 gb depolama var diyor ama bende maksimum 450 gb gözüküyor
Geri