Arama sonuçları: *

1. B

Gigabyte RX 9070 XT Aorus Elite stoklara gelir mi?

Merhaba bu ekran kartı stoğu gelir mi ne zaman gelebilir 1 2 hafta bekleyebilirim. Ayrıca alınır mi fiyatı vs önemli değil 9070xt için en üst en gelişmiş model bu sanırsam...
  2. B

Yardım İlk PC için ekran kartı önerisi 9070XT / 5070

Nitro fiyatı kaç olursa normal bir fiyat olur yukarda yazdığım gibi ayın 16sinda 36bin TL fiyat görmüş 36k Sapphire nitro için bence güzel diye düşünüyorum. Ayrıca xfx almak yerine 1 2 k koyup Sapphire olanı almak daha mantıklı. Ve en altta attığım gigabyte modeli kaç tl olmalı eğer ikiside 35...
  3. B

Dediğim gibi hem uzun süreli olsun hemde aldıktan sonra uzun süre dokunmadan gidebilmek için şuanda alabilme imkanım var bu yüzden 9070xt daha mantıklı
  4. B

Sapphire modeli 16 ocakta 36bin tl olarak gösteriyor eğer düşerse almak istiyorum 36 şuanki durumum için çok para değil aynı şekilde 5070 de 8 ocakta 35bin gösteriyor 1 2 hafta gigabyte modelini beklemek istiyorum stok gelirse diye eger gelmezse seçimimi yapıp ikisinden birini alıcam
  5. B

Merhaba öncelikle daha önce hiç forum kullanmadım eğer bir yanlışım varsa şimdiden özür dilerim İlk defa PC kuracağım ama gerçekten çok kararsızım şu ram olayları yüzünden ekran kartı fiyatları da artmadan önce almak istiyorum en azından dursun 1 2 ay sonra tamamını dizdigimde hazır olur Neyse...
  6. B

Yardım İlk Kez PC Kurulumu İçin Tavsiyeler 9070xt/5070)

Enter atınca niye gönderdi:) nasıl silebilirim bu konuyu
Geri