Arama sonuçları: *

1. E

SAMSUNG GALAXY A26 Alınır mı?

hocam bana 3 yıl degil 1.5 yıl yeterlidir ya sonrasında a26+ üstüne para ekleyip alırım benı mutlu etcek telefon
  2. E

s21 fe çok eski hocam öyle diyorlar yani ben çok bilmemde telefon anlamıyorum samsung olunca bide insana hoş geliyor yani hocam 1769284443 sağolun hocam
  3. E

hocam aldım bile cihaz temiz değişeni yok ve benimde bütçem kısıtlı bunu alabildim yapacak bir şey yok hocam f5 alamazdım fiyatı fazla gibi geldi idarelik kullancam bunu ben
  4. E

full oyun değil hocam kamera flan olsun gundelık için flan e spor oyunları için flan değilde efootball flan oynayacağım arkadaşlarımla yada diğer oyunları 1769284085 herşeyini atarım hocam telefonun bakabilirseniz müsait olursanız
  5. E

hocam gerçekte kapora verdim mağzadan alıyorum pil durumu pil sağlığı %100 yazıyordu hocam ayarlardan baktım
  6. E

hocam hiç olmasa bile evde orjinal var başka sarj aleti öğrendiğimde yazarım hocam telefonuda atarım
  7. E

hiç bilmiyorum hocam markasını 1769283213 sağolun hocam ben önlem alırım fakat içime kuşku düştü şimdi benim maddi durumum okadarda iyi degil bunu alabildim idare eder demi 1 yıl için sadece yapay zeka kullancam çeviri kullancam video izlicem film flan izlerim aradada efootball ea fc veya...
  8. E

hocam kırık çizik sorun degil ekranda kasanın arkasında sorunlar yok kenarlarda var sorun sadece. 1 yıl flan idare olarak kullancam hocam sadece
  9. E

hocam sağlammış samsungun değilmiş ama
  10. E

hocam kapora verdim 10 bin yapamayabilir heralde bilmiyorum hocam ya bence 11 de olsa yinede iyi normalde alsak yanında vermiyor bir şey samsung ama satıcı her şey veriyo yanında orjinal olmasada
  11. E

11 bin pazarlık denerim hocam
  12. E

ama telefonun ezikleri öyle degil belirgin degil minik ezik dedigim şey böyle parçası minik minik yok gibi çok belirgin degil sadece yanlarda var aldığım zaman paylaşırım zaten ben az kullanacağım azcıkolsun benı idare etsin stajım flan var 1 yıl idare etsin oyun flan oynıyım telefonu satıp...
  13. E

Samsung A36 Telefon alınır mı?

bitti hocam sanırsam ben ikinci el alacağım telefonumu
  14. E

Arkadaşlar 2. el a26 buldum telefonun kenarları ezilmiş birazcık 4-5 tane ezik var kenarlarda sadece o teelefon 8 gb 256 gb modeli yanında sarj aleti kılıf ekran koruyucu sarj adaptoru veriliyo pil sağlığına baktım oda %100 sizce nasıl
  15. E

sağolun hocam düşüneceğim biraz daha 1768677568 8 gb model alacağım alırsam hocam 128gb depolama 8gb ram 1768677593 evet hocam a36 alsam ilerde satadabilirim yenisini alırken
  16. E

128 düşünüyorum hocam ya ben çok yer harcamıyorum telefonda
  17. E

haklısınız hafif değil biliyorum kendi telefonumdanda çok fazla çıkmak istemiyorum 1 yıl sonra kendıme daha iyisini almayı düşünüyorum inşallah hocam
  18. E

hocam ben zaten ağır oyunlar oynamıyacağım efootball flan oynarım benim icin yenilik daha iyi ve yapay zeka flanda daha gelişmiş
  19. E

sağolun hocam
  20. E

haklısınız hocam fakat samsungda güven veriyo gibi şimdi içimiz rahat oluyor ve pttavm sitesinden alınır mı? telefon sorun çıkarırmı
Geri