Arama sonuçları: *

1. E

3700X E VOLTAJ VE FREKANS AYARİ

Yukledim sonra
  2. E

3700X E VOLTAJ VE FREKANS AYARİ

Oncelikle ben bu islemciyi uzun yillar kullanmak istiyorum bu yuzden dusuk voltaj dusuk sabit frenkansta kullanmak istiyorum. Ancak hayatimda hic bu islerle ilgilenmedim yanlis yapmaktan korkuyorum yardimci olursaniz sevinirim tesekkurler.
  3. E

witcher 3 hangi seçenek den başlayayım

Knk bende ingilizce yok basta bi deniyim az bucuk bisiler anlarim dedim de imkansizmis :( insallah bu yil uniler acilirsa hazirlikta ogrenirim
  4. E

witcher 3 hangi seçenek den başlayayım

Daha once witcher oyunlarini oynadiysan en zorun bi altindan basla ilk kez witcher oynuyorsan en kolayin bi ustunden basla bir de turkce yama yap kesinlikle.
  5. E

8 pinlik ekran kartına 6 pin takmak

Kullanimini etkileyecegini zannetmiyorum ama kesin bir sey de soylemek istemiyorum. 6 pin gayet rahat yeter gibi duruyor. İstersen bi aida64 testi falan yap full yukte sikinti yasamazsan problem yoktur demek.
  6. E

7000 tl monitör dahil sistem önerisi

Bence gayet guzel olmus ben sikinti gormedim ancak 21.5 inc tercih etmenin nedenini de merak etmedim degil
  7. E

Gigabyte rtx 2060 super alınır mı?

Merhaba daha yeni bu ekran kartindan aldim itopyadan kasanin konumu suan icin kotu olmasina ragmen max 80 i gordum ses konusuna gelince fazla ses yaptigini soyleyemem ama mukemmel de diyemem dogruya dogru diger kartlara gore fiyati da daha uygun kisacasi kusursuz degil ama gayet guzel
  8. E

ÜST DÜZEY CPU VE GPU İLE B450M A PRO MAX GİBİ BİR ANAKART KULLANILMASI

1000 civari. 1 yil bu sekilde kullaniyim suan ailemin buna izin vericegini sanmiyorum seneye universiteye gidicem zaten daha rahat hallederim zaten kesin degistiricem ama suanlik boyle idare ediyor performans kaybi gozlemlemedim suan icin. degistirmekten cok en azindan termal ped ile biraz olsun...
  9. E

Onerin nedir?hangi anakart kullanilmali
  10. E

O zaman termal ped alip deniyim 90-100 bandina getirebilirsem yeterli olucaktir tesekkurler yardim icin
  11. E

Termal ped isinma sorununu az da olsa cozer mi eger cozerse siparis vermeyi dusunuyorum ustlerine yapistirip kasa kapagini acip sogutmaya katki saglasam sorun bir nebze de olsa cozulur mu yoksa bos is mi
  12. E

Suanlik oyle bir durumla karsilasmadim.
  13. E

knk valla almadan önce araştırmıştım baya aslında 100w altı işlemcilerde 4 pin 8 pin fark etmiyormus diye okudum bir kaç yerde vram soğutması olmaması tedirgin etmişti acıkcası ama yuksek sıcaklıklarda calısabilen bir yapı zaten bende 90 100 arası gider gelir sıkıntı yapmaz diye dusunmustum...
  14. E

Herhangi bir sorun teşkil eder mi özellikle vram soğutması olmayan bir anakart ile 3700x ve 2060superin ullanılması. Yoksa günlük kullanımlarda veya oyun oynarken bile sıkıntıya sokar mı ya da performans kaybı yaşanır mı?
  15. E

LAPTOP MU TOPLAMA MI

Önümüzdeki yıl üniversiteye gideceğim ve gideceğim yerde laptop belki bana rahatlık sağlayabilir ancak ben laptop alma hatasını daha önce yaptım ve aşırı pişmanım onu almak yerine çok daha güzel bir pc toplayabilirdim. Siz olsanız ne yapardınız?Laptop alarak parama yazık edip performans kaybı...
Geri