Arama sonuçları: *

1. B

7800x3d için ekran kartı

Amacı yazdımya knk 😒
  2. B

RX 6800 XT sistem oyun oynarken siyah ekran veriyor

İşte oda yeni psu takınca belli olur.
  3. B

Tamam işte kral güç kaynağı sıkıntı sistemi bozmadan değiştirmelisin sıkıntı bi durum yada bütçem yok diyorsan yeni konu aç ekran kartının gücünü sınırla performans kaybı yaşarsın ama en azından sistemi yakmazsın bütçen oluncaya kadar
  4. B

7800x3d için ekran kartı

Merhaba arkadaşlar bu konu daha önce açılmış ama çok kafa karıştırıcı olduğu için ben birdaha açıyorum. Özellikle tecrübe sahipleri cevaplarsa çok sevinirim. Amd, nvidia fark etmez bu işlemci ile uyumlu çalışan ekran kartı soruyorum çoğu ekran kartı çalışır biliyorum amaç oyun ağırlıklı bütçeyi...
  5. B

Psu modelini biliyorsan özelliklerine bak ekran kartına giden kablo gücü kaç watt onu öğren ekran kartının max çektiği güce de bak örnek ekran kartı 350 400 watt güç çeker oyunda. senin psu da ekran kartı için çıkan kablo üzerinden max 400 watt veriyorsa sınırda demek. Psu nun toplam gücünden...
  6. B

Papara hesap kiralama

Ne diyecekler ya milleti soyup yakalanmamak için senin hesabı kullanacazmı diyecekti
  7. B

Papara hesap kiralama

Valla beni dolandırdılar araya giden iban sahibi oldu yasadışı paralar senin hesabına geliyor sorumlu sensin bedeli de sen ödersin ama ödersin rahat para tatlı geliyorsa yap knk içerde kafanı vurup dolandırıcı damgasıyla yaşarsın artık her iş görüşmesinde o bakışlara biz sizi ararızlara mahkum...
  8. B

Papara hesap kiralama

Sana o parayı vermezler o hesaba da dolandırıcı diye ihbar ederler sana cezayı keserler
  9. B

Ekrana goruntu gelmiyor ve power tusu ile bilgisayar kapanmiyor.

Ram lerden birini çıkar öyle başlat olmasa çıkardığını tak ötekini çıkar oda olmasa eski işlemciyi tak bios aç ordam ram hızını değiştir sonra yeni işlemciyi tak çalıştır muhtemelen düzelir eğer sorun fiziksel değilse
  10. B

Kral çok yüzeysel soru ama bu psu gücünden başlar Windows un driver kararsızlığı müdahalesine kadar gider İstersen şöyle sırayla yap hdm yerine dp ye geç 6000 serisi kartlar dp de daha stabil. Psu gücü sınırdamı ona bak pin bağlantın tek kablo ise çift 8+8 yap oyunlarda anlık güç ihtiyacı...
  11. B

Sorunun driverdan olduğuna netmisin
  12. B

Sapphire RX 7900 XTX Nitro+ Vapor X 11322-01-40G 384 Bit GDDR6 24 GB

Herkese merhaba arkadaşlar 7900 xt ekran kartı ile 7800x3d veya 9800x3d li sistem toplamayı düşünüyorum. 7900 xtx 40.000 tl ye kullanılmamış outlet ürün olarak satılıyor. Güç tüketimi vs önemli değil artıları eksileri lazım alınır mı? alınmazmı hangi işlemci ile daha iyi darboğaz olurmu vs...
Geri