Arama sonuçları: *

1. G

175bin bütçeli ASUS ROG (intel)vs MSİ(amd)

Eyvallah hocam uğraşıp konu bile açmışsınız ilginiz için teşekkkür ederim ☺️Evet 18inch düşünüyorum sadece msi 140bin asus 170 bin ikiside aynı özelliğe sahip donanım olarak artık geri kalanı soğutma stabil çalışma gibi farklarda ufaktır 30bin extra vermeye gerek olmayabilir doğru mu düşünüyoruz?
  2. G

Bu iyiliği yaparsanız çok minnettar olurum hocam 🙋🏻‍♂️
  3. G

Eyvallah hocam o zamansa tercihimiz asustan yana olsun :) inşallah parasını hakeden bir cihaz olur
  4. G

Amd ve intel arasında kaldım o yüzden bu şekilde konu açtım hocam sizin kadar bilgili değilim maşallah her konuya bir yorum bırakmışsınız☺️eğer derseniz sizin attığınızı alırım vallahi işi size bıraktım :)
  5. G

Hocam msi veya asus markalarını düşünüyorum burdada aklıma takılan 2 şey var 1.si amd mi intel mi tercih etmeliyim genelde cs2 oynuyorum diğeride soğutma sistemi hangisi daha başarılı diye düşünüyorum tavsiyeniz var mı bu konuda :)
  6. G

Soğutması yazılımı vs daha stabilize dimi hocam bir kaç konuda öyle okumuştum sanırım
  7. G

Merhabalar 2 aydır araştırdığım ve içinden çıkamadığım 2 laptopla karşınızdayım sizlerin yardımıyla artık karar vermek istiyorum bu iki modelden başka bir şey düşünmüyorum sadece oyun odaklıyım hangisini tavsiye edersiniz şimdiden çok teşekkürler Asus ROG STRIX G18 G815LW-S9129-GAMING Intel...
Geri