Arama sonuçları: *

1. D

Ikinci el kasa aldım fanların rengini nasıl değiştirebilirim ya da kapatabilirim

asus prime b450mk 2 kontrolcü de yok galiba
  2. D

Ikinci el kasa aldım fanların rengini nasıl değiştirebilirim ya da kapatabilirim

nasıl anlayabilirim hangisi olduğunu
  3. D

2. el kasa aldım gameforce markası fanların rengini nasıl kapatıp veya nasıl değiştireceğimi bilmiyorum fanların soketleri kalın pinli güç kaynağına bağlanandan çok anlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
  4. D

Fps drop yiyorum yarıdm edinn

sistemim asus b450mk 2 r5 5600g rx6700xt 3600mhz 2x8gb ram ekran kartını yeni aldım almadan önce de grafikli oyunlarda oluyordu oynadığım oyunların çoğu hdd de sebebini çözemedim yardımcı olursanız sevinirim
  5. D

Bu ekran kartı alınır mı?

hocam şuanlık sıkıntı çıkarırımı daha yeni aldım hemen değiştiremem yani
  6. D

7. D

hocam internetten araştırmıştım biraz sertfikalı diye aldım hiç mi iş görmez yani ekran kartı taksam sıkıntı çıkarırmı
  8. D

kaliteli baya 1769007392 hocam yaşadığım yerde çok elektrik kesintisi oluyo 3d yazıcım fln var onlar için almıştım önceden
  9. D

hocam bide philips uzatma kablosu var onu da güç kaynağı parasına almıştım nerdeyse
  10. D

hocam ucuza denk geldi öyle aldım iş görmezmi yani 1769007234 bide yeni sıfır sıkıntı çıkarmaz diye almıştımn
  11. D

hocam psu yeni aldım zaten
  12. D

r5 5600g rampage 600w 80plus bronze 1769006539 hocam fotoğraftaki fiyat 13.500
  13. D

yakınımda böyle bir ekran kartı buldum almayı düşünüyorum çok da anlamıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
  14. D

Bu kart alınır mı? ve ne kadar eder yardımcı olurmusunuz

gıgabyte rx 6700xt 12gb oc buldum ikinci el kutusu faturası var ne kadar verilir ne kadar eder çok anlamıyorum yardımcı olurmusunuz
  15. D

Ikinci el ekran kartı alıcam furmark testi normal mi

hocam kasanın içinde yapılmış ve galiba büyük kasa
  16. D

10 a anlaştık teşekkürler
  17. D

gıgabyte rtx 3070 oc 8gb açılmamış dendi
  18. D

peki böyle kullansam ne olur bi süre