Arama sonuçları: *

1. P

Yardım Sistemime Tavsiye Ekran Kartı

1080p 3 adet monitörüm mevcut hocam 5070 almama sebebim galiba 12gb vram olması bir tık daha gram istiyorum galiba kendi kullandığım 3060 mevcut 12 gb vram bazen yetersiz kalabiliyor gibi geliyor bana tabii ki seri farkları biri 5070 biri 3060 1768899572 3x fan ile 2x fan arasındayım mesela orda...
  2. P

hepiniz amd tarafında çok haklısınız dediğim gibi aslında fanatiklik değil bu bir tık yaşanmış olaylardan kaynaklı olarak bir çok yorumcuyu dinledim bu konuda amd tarafını al geç kafana takma fazla yenilik getirdi amd diyerek konuştular fakat amd ye ekran kartı tarafında halen daha ısınamıyorum...
  3. P

Teşekkür ederim marka model arasında kaldım bir tık 5060ti de o da msi ventus 3x yada infinity 3 palit'in firma olarak baktıgımızda evet palit daha eski fakat gönlümde bir tık da garanti bakımında msi diyor çok kararsızım :D 1768897226 amd ekran kartlarında zamanında güncelleştirme sorunları vs...
  4. P

Verdiğiniz öneri için teşekkür ederim fakat sadece nvidia kart düşünüyorum amd ile ekran kartı tarafında çok değişik tecrübelerim oldu yıllar önce bir ön yargı var bende amd ekran kartlarına karşı :)
  5. P

hepsi burada premium kartım mevcut orda en büyük taksiti yapıyor bana ondan kaynaklı hepsiburadayı seçmek zorundayım :(
  6. P

İşlemci: Ryzen 9 5900X Anakart: ASUS B550-XE Gaming WiFi PSU: ASUS TUF 750W Bronze Ekran Kartı: ASUS ROG Strix GeForce RTX 3060 Şu an bu ekran kartını kullanıyorum fakat bana yetersiz gelmeye başladı gibi hissediyorum. Ayrıca 3 adet monitör kullanıyorum. Tam olarak emin değilim ama ekran...
Geri