Arama sonuçları: *

1. E

Ana Konu 🔥Havit "Happy Hour" İndirim Etkinliği🔥

kral nasıl 2 tarafıda type c biri type c biri type a 1772191947 sarj kablosu işte
  2. E

kulaklık usb ile takıldığında mikrofonu çalışıyor 3.5mm jack ile bilgisayarda çalışmıyor belki kulaklık mikrofon ayırıcı ile oda çalışabilir
  3. E

fuxi h3 alcam 51 tl lik ürün varmı 1000 tl ye kargo beleşe geliyo
  4. E

🔥İndirim HyperX Cloud III S Oyuncu Kulaklığı - 4.999 TL - 1 Adet

gerçek mediamarkt fiyatı 4300 tl idi 700 tl cukka
  5. E

🔥İndirim Familia 40'lı Tuvalet Kağıdı 237 tl

2 ürün 750 ye denk geliyor
  6. E

Çözüldü✓ Havit Fuxi H-3 alınır mı?

1770743481 evet cloud 3s wireless 1770743542 bende dediğinin tam tersi oldu fuxi h3 sığdı cloud 3 s sığmadı kulağıma s3 ayrıca kafama da sığmadı
  7. E

Çözüldü✓ Havit Fuxi H-3 alınır mı?

bendede 2 yıldır fuxi h3 var hiç bir sorun olmadı cloud 3 s almıştım daha rahat falan değil hem kulaklık pedleri kulağıma sığmadı hem kulaklık kafama sığmadı gayette ağır ağır olmasının avantajları var ama rahatlık konusunda fuxi h3 güzel dün iade ettim dongle arkadaşa denk gelmiş olabilir ama...
  8. E

HyperX Cloud III S kulaklık alınır mı?

bugün geldi kafama sığmadı kulaklık küçük geldi
  9. E

❌İndirim Bitti! 4300 TL HYPERX Cloud III S Kablosuz Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah

2.4 ghz de kullanıcaksın 120 saat süresi var bluetooth ta telefon harici kullanılmaz
  10. E

❌İndirim Bitti! 4300 TL HYPERX Cloud III S Kablosuz Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah

kral sürekli pc ye bakıyorum pc sarj olmuyor ya telefona sürekli bakmıyorum ki 30 dakika bakıyorum sarjı biterse takıyorum kulaklık sabahtan akşama kadar kulağımda çalışacak sarjı bitince ne yapıcam sarj olmasını beklicem o sırada kulaklık kullanmıcam niye böyle bişey yapiyim 1770394940 kutu...
  11. E

Yardım Mchose x9 pc bağlanamıyorum

telefon dangılı (type c dangle) bilgisayar dangılına (tip a dongle) takılı mı
  12. E

telefonun dongle ı takılı mı bilgisayar dongle ına
  13. E

x9 aldım iade ettim bunu aldım iade ettim 3. kurşunu atmıcam galiba fuxi h3 alıcam tekrar
  14. E

uygulaması kablolu bağlantı ile çalışmıyor sadece 2.4 ghz dongle ile çalışıyor
  15. E

günde 12 saat bilgisayardayım haftanın bir günü kulaklığı kullanamıyorum bunun üşengeçlikle alakası yok zaten deri olması ve milletin yorumları da eklenince iade etmeye karar verdim
  16. E

en az 4 saatte sarj oluyor bekleyemem kullanmadan
  17. E

sarjda kullanılmıyormuş galiba iade ettim de ne ara kargoıya verdiniz
  18. E

ürün sarj olurken kullanılııyormu acaba bununla ilgili bilgi bulamadım
Geri