Arama sonuçları: *

1. N

🔥İndirim Spyne Atlas Tek Motorlu Yükseklik Ayarlı Masa 8999 TL

https://www.hepsiburada.com/magaza/tischkonig bak bu adamlar işlerinde iyiler. karroffice den de masa almıştım onlar da iyidirler ama masaları 18mm. 25mm hemen farkettiriyor. Tabla kalınlığına kesinlikle dikkat edin. Tavsiyem tischkönig. karroffice sattığı ürünün tam olarak teknik desteğini...
  2. N

🔥İndirim Spyne Atlas Tek Motorlu Yükseklik Ayarlı Masa 8999 TL

Tabla kalınlığı en az 25mm olmalı bence. 15mm çok kötü bir değer 1775242327 Masa yavaş yavaş bükülüp gidecek
  3. N

🔥İndirim GSkill 64GB Ram Alana 9070XT Sapphire Ekran Kartı Hediye

Valla ben elimdeki 64 lük xpg leri 30-35 ten verdim. 50-60 a veren ler zaten insan değil :D alın verin ekonomiye can verin.
  4. N

🔥İndirim Mavi Ürünlerinde %30 İndirim + 300₺ KUPON 🔥

Bütün forum toplanıp bilgisayar alalım şu adama
  5. N

❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

96GB teslim alındı. Bi hayırlı olsununuzu alırım :)
  6. N

https://www.sikayetvar.com/vatan-bilgisayar/vatan-bilgisayar-kampanya-sartini-ihlal-ederek-tek-urun-gonderdi bunu kim açtı ya :D La zaten beleşe almışsın
  7. N

1774336655 96'lık nasıl yok ben aldım geliyor birazdan kargo dağıtımda
  8. N

hiç bir yerde 128gb ram bulamıyorum. İndirimi gördüm iptal olur diyerek girdim. en yüksek kapasiteli ne var diye baktım bi bu 96 lıklar vardı sadece. AMD için neo lardan aradım buldum bir tane benden sonrada bitti zaten. Ama hala 128gb ta ihtiyacım var. Elimdeki 4 slot XPG 32 likler hız kısmasa...
  9. N

Yanlışlıkla fiyat giriyorlar ben de yanlışlıkla 1 puan yorum giricem işte ne var :D
  10. N

Abi herkes yazsın madem, aldığınız ram 'in yorumuna 1 puan verin. İndirimli fiyattan aldım ve iptal ettiler.
  11. N

🔥İndirim BASEUS 24.000 mAh Digital Display 140W Taşınabilir Şarj Cihazı 3.999 TL

Amazondan aynı fiyata var zaten 1772055330 https://forum.donanimarsivi.com/konu/baseus-24-000-mah-digital-display-140w-tasinabilir-sarj-cihazi-3-999-tl.1210093/
  12. N

❌İndirim Bitti! Hepsiburada Yayına Özel Kod Dağıtılıyor Koşun!!

Adam söyledi ve bitti kupon bu ne saçmalık?
  13. N

❌İndirim Bitti! 8905 TL - Samsung 2 TB Taşınabilir T7 SSD Shield, USB 3.2 Gen, 1.050 MB/sn

Şu telegram grubunun linki var mı sürekli görüyorum ama link hiç görmedim.
  14. N

❌İndirim Bitti! 🥳🔥 Xiaomi Buyfun Wowstick 1f+ 69'luElektrikli Hassas Tornavida Seti 999₺

Hepsiburada satıcılı da new box diye o saçma plastik kutuyu göndermişler yine 1770904097
  15. N

❌İndirim Bitti! 🥳🔥 Xiaomi Buyfun Wowstick 1f+ 69'luElektrikli Hassas Tornavida Seti 999₺

ben iptal ediyorum saklama kutusu normalde resimdeki gibi mıknatıslı gelmesi lazım ama görsellerde dikdörtgen düz bir kutu ile gelmiş görünüyor bir yorumda da bu durumdan bahsedilmiş. 1770903898
  16. N

Buyfun nedir? wowstick yazıyordu sadece normalde
  17. N

❌İndirim Bitti! Kingston kc3000 2 TB 9300 tl

Son 1 değil, dalga geçer gibi stok giriyorlar :D
Geri