Arama sonuçları: *

1. N

❌İndirim Bitti! 5 Metre 3lü Priz 40 TL

alınamıyor
  2. N

❌İndirim Bitti! Huaweı Watch Fit 4 Pro Akıllı Saat Siyah 4.999 TL

Evet az önce aradılar hatalı fiyattan dolayı iptal ettik diyorlar hala almak isterseniz stokta var ama 10k :D yasal haklarınızı kullanabilirsiniz deyip kapattı. 1783354987 Evet ben de bugün THH sürecini başlatıyorum hayırlısı olsun. 1783355051 Akakçe epey tarzı sitelerdeki fiyatları da baz alın...
  3. N

Ben daha başvurumu yapmadım media markt a yazdım cevap bekliyorum. Gelen mail cevabını da dosyaya ekleyip thh ye ekleyeceğim.
  4. N

zaman çok hızlı geçiyor 3 ay sonra falan teslim alırız ürünü :D
  5. N

Evet az önce aradılar beni de size stok yok demişler bana da fiyat hatası dediler. hadi bakiim THH başlasın :D
  6. N

Nasıl kargolandı? stok yok yazmış yukarıdaki arkadaş
  7. N

Arkadaşlar bana da iptal geldi. Mağazadan teslim alabilirsiniz diye de mesaj da geldi yola çıktım 1.5 saat sonra iadeniz talebiniz onaylandı yazdı. Fatura elimde var, gelin teslim alın diyen mesaj da var, iadeyi ben yapmadım iade talebiniz onaylandı diye yalan bir beyan da var. isterse stokları...
  8. N

❌İndirim Bitti! 2x16 GB Lexar Ram 7600mhz 11389tl, 6000mhz 6349tl

rastgele istediğin kadar ürün ekle yine veriyor yani kesin iptal boşuna ümit vermeyin millete hayırlı geceler
  9. N

🔥İndirim %80 Pamuklu 10 Çift Çorap 87 Tl.

fiyatı yanlış girdiler demek ki hemen fiyat düzeldi.
  10. N

❌İndirim Bitti! Getiryemek 400/300₺ İndirim

Valla bi waffle söyledim hemen çok iyi direk çalıştı minimum sepet tutarına bile takılmadı. @Aydi adamın dibisin🫡
  11. N

🔥İndirim ASROCK X870 Pro RS WIFI 10.999TL!

ben bir kasamda kullanıyorum 9800x3d ile güncel bios ile bir sorun görmedim daha
  12. N

❌İndirim Bitti! Spyne Atlas Tek Motorlu Yükseklik Ayarlı Masa 8999 TL

https://www.hepsiburada.com/magaza/tischkonig bak bu adamlar işlerinde iyiler. karroffice den de masa almıştım onlar da iyidirler ama masaları 18mm. 25mm hemen farkettiriyor. Tabla kalınlığına kesinlikle dikkat edin. Tavsiyem tischkönig. karroffice sattığı ürünün tam olarak teknik desteğini...
  13. N

❌İndirim Bitti! Spyne Atlas Tek Motorlu Yükseklik Ayarlı Masa 8999 TL

Tabla kalınlığı en az 25mm olmalı bence. 15mm çok kötü bir değer 1775242327 Masa yavaş yavaş bükülüp gidecek
  14. N

🔥İndirim GSkill 64GB Ram Alana 9070XT Sapphire Ekran Kartı Hediye

Valla ben elimdeki 64 lük xpg leri 30-35 ten verdim. 50-60 a veren ler zaten insan değil :D alın verin ekonomiye can verin.
  15. N

🔥İndirim Mavi Ürünlerinde %30 İndirim + 300₺ KUPON 🔥

Bütün forum toplanıp bilgisayar alalım şu adama
  16. N

❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

96GB teslim alındı. Bi hayırlı olsununuzu alırım :)
  17. N

https://www.sikayetvar.com/vatan-bilgisayar/vatan-bilgisayar-kampanya-sartini-ihlal-ederek-tek-urun-gonderdi bunu kim açtı ya :D La zaten beleşe almışsın
  18. N

1774336655 96'lık nasıl yok ben aldım geliyor birazdan kargo dağıtımda
  19. N

hiç bir yerde 128gb ram bulamıyorum. İndirimi gördüm iptal olur diyerek girdim. en yüksek kapasiteli ne var diye baktım bi bu 96 lıklar vardı sadece. AMD için neo lardan aradım buldum bir tane benden sonrada bitti zaten. Ama hala 128gb ta ihtiyacım var. Elimdeki 4 slot XPG 32 likler hız kısmasa...
Geri