Arama sonuçları: *

1. R

Bilgisayarım çok takılıyor, ne yapabilirim?

Teşekkürler ilk olarak termal macunu deneyeceğim bir bakarım youtubedan falan kolaysa kendim yaparım, acer laptoplarda kalınlık sorunundan dolayı termal ped önerilmiyormuş gibi bir şey gördüm o yüzden ilk olarak termal macunu deneyeceğim.
  2. R

Teşekkür ederim yardımlarınız için, bu birkaç gün içinde deneyeceğim. Sonuçları paylaşacağım. Teşekkür ederim yardımlarınız için, birkaç gün içinde bilgisayarcıya gidip bir baktıracağım. Sonuçları paylaşacağım.
  3. R

Laptopta bilmeyenler kendisi yapmasın diyenleri görmüştüm ondan beceremem diye korkuyorum. Dediğinizi denedim, bilgisayarı ilk açtığım, oyunu 5 dakika soğutucuyu takmadan oynadığım ve soğutucuyla oynadığım 8 dakikanın sıcaklıklarını paylaşıyorum. Oyunu soğutucuyu takmadan oynadığımda 1 dakika...
  4. R

Teşekkür ederim genel kanı termal macun üzerine anladığım kadarıyla, yarın tekrar sürdürmeye gideceğim.
  5. R

Macunu eskiden almış arkadaşım markasını bilmiyormuş, sizce macundan dolayı olabilir mi? Birazcık bilgisayarın ömrü mü doldu acaba diye korkuyorum sizce böyle bir durum olabilir mi? Boşuna macun yenilemek istemiyorum kendim yapmayı bilmediğim için bilgisayarcıya yaptırmam lazım, bir tanesine...
  6. R

fanlara değilde ızgara kısmına üflemiş fanlar zaten temizdi diye ellememiş. 1769020501 Şuan indiriyorum bilgileri paylaşıcam. 1769020670 Bunlardan bahsediyorsunuz sanırım. 1769020791 Birde şuna bakabilir misiniz burda ekran kartı olarak 3050 gözükmüyor, normal mi bu? 1769020844 Fan sesi...
  7. R

Bilgisayarımın özellikleri: İsmi: Acer Aspire 7 laptop İşlemci: AMD Ryzen 5 5500U with Radeon Graphics (2.10 GHz) Takılı Ram: 16,0 GB (kullanılabilir: 15,3 GB) (8+8) Ekran Kartı: Rtx 3050 4 gb Depolama: 238 gb SSD Bilgisayarımı 3.5 yıl önce falan aldım. Bu güne kadar rahatça donmadan...
Geri