nakit olarak alınabilecek en uygun kart bu gibi onlineda daha iyi seçenekler var farkındayım. ama şuanda kartla alabilecek durumum yok. ona göre bir öneri yaparsanız iyi olur. çok beklemekte istemiyorum zamlardan dolayı
2 3sene gibi uzun bir süre gerekiyormuş .zamanında dil okumayı düşünüyordum. ondan biraz bilgim var. kimse 2 3sene boyunca çok paralar dökmek istemiyor. ondandır. bide bu kadar zamanın sonunda öğretebilecekleride kesin değil.
radeon rx 9060xt 16gb almayı düşünmekteyim. satıcı hepsiburada x-horse rampage-psu 650w kullanmaktayım. psumda kart bir sorun oluşturumu? iade süreci nasıl olur kartı kasaya takıp denedikten sonra iade etme şansım varmı ?
kral sana kızmı yok salla gitsin. düzgün birine benzemiyor zaten böylesi belki daha hayırlıdır. direk seni terslemiş düzgün bir biçimdede ayrılabilirdi.
nasılını bilmiyorum ama konuşmak zorundasın yoksa içinde yıllar boyu kalır ben konuşmadım pişmanım benden demesi en fazla seninle konuşmaz şansını denemiş olursun. ters tepse bile 2 3sene sonra birbirinizi görmüyeceksiniz zaten büyük ihtimalle
650w hocam bu arada teknosa üzerinden power color reaper düşünmekteyim marka olarak nasıl ? bide bu kartın ısınma durumları ne alemde? kasada 4fan var yeter sanırım.ama genede sorayım.
nerde 16k atabilirmisiniz bide nakit alabilirsem benim için daha iyi olur ondan pahalıya denk geliyor 20binden aşşağı hiçbir mağazda görmedim
1769525755
16ya varsa sıfır hiç düşünmem alırım
1769525869
16gb sandım bi an 8miş arada ne kadar fark olduğuna bağlı
1769526085
en mantıklısı 16gb için...
her tarzda oyunu oynuyorum. gtx1650 4gb bile yeterli geliyordu. daha bu sene sorun çıkarmaya başladı. bu sene çıkan oyunların bile bir kısmını oynattı. yani
5000 serisinin sorunları hala devam ediyormu yoksa çözüldümü bir bilginiz varmı
1769513401
5060 hakkındaki fikriniz nedir ?
1769513515
amd ekran kartlarıda iyi olabilirde benim psu pek iyi değil ek masraf çıkar.
uğraşın diyen yok beyfendi sorun çözüldü zaten gördüğünüz gibi. yukarıda kocaman çözüldü yazmakta
1769507584
alın buda link https://www.sikayetvar.com/amazon bakarsınız
1769507630
doğrudur yanlıştır bilemem ama sonuç olarak millet burada kötü yorumlar yapmış.