arkadaşlar ddr4 ram almayı dusunuyorum 4-8 gb modelleri 2. elde sizce ne kadara alınmalı biliyorsunuz son zamanlarda insanlar absurt fiyatlar yazıyor alınması gereken fiyatlar nedir 3200-3000 mghz almayı dusunuyorum
arkadaşlar 2. el b660m gaming x ax wifi li ddr4 anakart buldum acıkcası cok begendim sizin de fikirlerinizi merak ediyorum 3700tl istiyor satan arkadaş herhangi bir sorunu yokmuş ne dersiniz
https://www.gigabyte.com/Motherboard/B660M-GAMING-X-AX-DDR4-rev-1x
hocam bios dan short duration diye bir süre olması lazım overclock kısmında onun süresi büyük ihtimalle 3 saniye yada 5 saniyede kalmıştır onu 128-256 saniye yap
hocam bios dan pl1 pl2 ayarı yaptınızmı turbo boost kapalı gelmiş olabilir intel c state acık kalmış olabilir bunlara bakmanızı öneririm internetten prime95 testi indirip small fft testi yapıp görsel yukleyebilirseniz daha iyi yardımcı olurum iyi aksamlar
hocam az önce 13400f e baktım 5k dan baslıyor pg de yok adam kargo yapsa 500 de o tutar bide bu platform olu değilmiydi ne oldu bu fiyatlara
1771016693
bunların normal fiyarları ne ki işlemci piyasasına cok hakim değilim alırkan kaçtan almak lazım
arkadaşlar 3-4 k arası butce var ama cok para harcamak istemiyorum 3 bin tl ye i3 14100f buldum sizce alınır mı? anakart b660m gaming x pro ax wifi anakart
geçmiş olsun hocam bilgisayara notron power eraser ve bitdefender virus remowal tool indir bunlar active bi sekilde cihazı izlemez ama zero day viruslerini anlık olarak takip edip güncellenir viruslerden bu sekilde kurtulabilirsin